fbpx

Vikend popusta za penzionere u Super Vero marketima

Super Vero marketi svakog meseca odobravaju popust za penzionere od 10% u danima isplate penzija koje odredi PIO fond za kategoriju „Zaposleni“ (PIO.RS)

Međutim, ovog vikenda, iako nije isplata penzija u toku, u Super Vero marketima će penzioneri imati popust od 10% (23, 24 i 25. oktobra).

Očekivano je da se sugrađani koju su u penziji raspituju koje su cene “zaključane”, odnosno za koje ne važi popust. Rado kupuju u Super Veru, jer znaju da popust važi za kupovinu proizvoda koji ih najviše zanimaju: sveže meso, mleko i mlečne proizvode, jaja, brašno, ulje, voće i povrće i za više od 20000 drugih proizvoda iz različitih kategorija. Jedino ne može da se iskoristi za kupovinu cigareta, štampe i Jumbo proizvoda, čija je inicijalna cena izuzetno niska, kao i na proizvode koji su već na akciji. Kako proizvodi koji su na akciji najčešće imaju daleko veći popust, pa je i kupna ušteda veća.

Ovog vikenda, je, na primer, sveže jagnjeće meso sa zlatibora 599 dinara po kilogramu. Bilo da slavite ili idete na slavu, u Super Veru je specijalna ponuda za ove prilike do 24. novembra.Sve akcije koje su trenutno aktuelne pogledajte na sajtu.

Vredi znati da je svo sveže juneće, pileće, jagnjeće i svinjsko meso u mesari Super Vera 100% sveže i domaće, uzgajano na malim poljoprivrednim gazdinstvima.

Da bi se ostvarilo pravo na penzionerski popust, potrebno je pokazati penzioni ček, izveštaj iz banke, ličnu kartu ili druga važeća lična isprava.

Dragi penzioneri, neka Super Vero bude vaša prva jutarnja lokacija.

Scroll to Top