fbpx

Lako do vaučera od 500 din!

i dodatnih popusta!

Učlanite se brzo na info pultu ili online

Vero Klub

Uštedite kupovinom!

Ulaskom u Vero klub nam dajete mogućnost da Vam se zahvalimo za vernost, vodeći računa o Vašim potrebama.

Osmislili smo jednostavan program lojalnosti, uz koji lako možete doći do benefita.

Besplatno se učlanite u Vero Klub, sakupljajte bodove, koristite pogodnosti i uživajte u privilegijama. Imaćete ekskluzivne ponude i događaje, napravljene samo za članove kluba.

Sakupljajte bodove pri svakoj kupovini!

Sakupite 200 bodova i preuzmite vaučer u vrednosti 200 dinara ili sakupite 400 bodova i preuzmite vaučer u vrednosti 500 dinara! Vaučere možete iskoristi za neku od narednih kupovina.

Kako biste brže došli do vaučera, promišljeno kupujte i ostvarite BONUS bodove koji se dobijaju kupovinom određenih proizvoda ili kupovinom vikendom.

Uzmite najviše od Super Vera.

Uživajte u pogodnostima Vero kluba.

Benefiti

Sakupljajte bodove pri svakoj kupovini u Vero marketima.

Ostvarite bonus bodove za kupovine tako da ih možete još brže unovčiti! Ostvarite pristup posebnim ponudama namenjenim samo članovima!

Kako se sakupljaju bodovi?

Na svakih 100 dinara dobija se po 1 bod.

Tokom vikenda se na potrošenih 4000 dinara dobija dodatnih 200 bodova.

Za svakih 200 bodova možete dobiti vaučer vredan 200 dinara ili sačekati da prikupite 400 bodova i dobijete još više: vaučer vredan 500 dinara za jednu sledeću kupovinu!

Takođe, ukoliko želite dodatne bodove, na odabranim proizvodima dajemo bonus bodove, putem letaka ili posebnih ekskluzivnih ponuda u prodavnicama … zato obavezno odaberite prave proizvode.

*Napomena: Bodovi se ne sakupljaju kupovinom Jumbo proizvoda, cigareta i štampe.

Vaučeri

Kako mogu doći do vaučera od 200 ili 500 dinara?

Kada sakupite 200 bodova stičete pravo na vaučer od 200 dinara, a možete i sačekati da sakupite 400 bodova i ostvarite pravo na vaučer od 500 dinara za neku od narednih kupovina u Super Veru po izboru. I ne brinite, mi ćemo Vas podsetiti kada steknete pravo na vaučer i ponuditi ga.

Želite više?

Scroll to Top