fbpx

Vero klub iznenađenja

Dani slavlja povodom prvog rođendana su iza nas, a mnogo novih iznenađenja tek predstoji. Tokom dve nedelje proslave članovi Vero kluba iskoristili su priliku da sakupe više bodova i dođu do čak 30% više vaučera od 500 dinara.

Rođendanska ponuda u period od 11 do 24 februara obuhvatala  je:

 

  • Poklon 100 bodova dobrodošlice za učlanjenje
  • Više od 250 proizvoda sa dodatnih 3-500 bodova
  • Više od 100 proizvoda sa velikim popustima koji idu i do 50%
  • DUPLI BODOVI u nedelju 14. februara, na Dan zaljubljenih, jer Vero znači vernost

 

Najveće iznenađenje bilo je za kupce koji su se susreli sa promoterkama ispred Super Vero marketa i pokazali svoju Vero klub karticu, parče čokoladne rođendanske torte.

 

Pogledajte deo rođendanske atmosfere.

 

 

Za novu godinu nagradu u vidu vaučera vrednih do 2500 dinara dobilo  je 200 najvernijih kupaca, tada bez konfeta ali je sigurno dobro došlo u periodu godine kada ima puno izdataka.

 

Pozivamo vas da pratite akcije i ponude, jer pored garantovanih benefita, i dalje će vas čekati brojne nenadane nagrade.

Lakše je pratiti ako ste se registrovali na sajtu ili aplikaciji i ostavili kontakt podatke. Uz registraciju dobijate online karticu pa više ne morate voditi računa da li ste je poneli.

 

Za detalje vezano za program lojalnosti pogledajte više na linku. Savetujemo da se registrujete online, na sajtu www.supervero.rs i/ili Super Vero mobilnoj aplikaciji. Tako ćete uvek moći da imate uvid u stanje bodova, specijalne ponude i Vero klub kartica će praktično uvek biti uz vas. Online kartica je na registrovanom nalogu i možete je koristiti pri kupovini.

 

Za kupovinu štampe, cigareta i Jumbo proizvoda ne dobijaju se bodovi.

Scroll to Top