fbpx

Veliki izbor za školu, a male cene

Vreme je za povratak u školu. Znamo koliko je bitno kupiti kvalitetan školski pribor po povoljnim cenama. Stoga smo pripremili širok izbor svih potrebnih stvari za školu koji će zadovoljiti sve ukuse.

U našim radnjama možete pronaći sveske od samo 9,99 dinara. Tu je i čarobni svet olovaka za pisanje, crtanje i obeležavanje. Drvene bojice i dvostrane olovke su idealne za bojenje na časovima likovnog, ali i za kreativnost u slobodno vreme.

Obezbedili smo i makaze, blokove, školske rečnike (nemačkog i engleskog jezika), lenjire, šestare, geometrijski set, lepkove, markere, nalepnice za sveske i više vrsta enciklopedija.

Pripremili smo i program za male navijače klubova Partizan i Crvena zvezda. Njihovi sportski motivi su se našli na sveskama, rančevima, čašama za skladištenje olovaka, torbama za fizičko i na pernicama.

Kako bi mališani mogli nesmetano da uče, a ukoliko bude bilo potrebno i da prate nastavu, iz ponude bismo posebno izdvojili Hama PC Web kameru (4 499 dinara) i Dell laptop (49 999 dinara).

Za „nežnije duše“ u radnjama su sveske u bledo roze i krem boji sa velikim, belim tufnama. Uz male kreativce, sanjare, „futuriste“ i sve one koji vole da se igraju čak i kad uče najbolje će ići pernice, rančevi i torbe fluorescentnih boja, koji su, uz lep dizajn, anatomski i, samim tim, praktični.

Obratite pažnju na više vrsta kompjuterskih stolova, koji su bitni za održavanje radne atmosfere a nemojte zaboraviti ni na dečije kišobrane i kabanice i pametne sat-telefone.

Kod nas možete naći i gumice za brisanje u duginim bojama, olovke u obliku pera i cveća, alumnijumske table za pisanje, notese, palete, papirne trake, stikere, piši-briši table kao i kantu za otpatke. Bitno je da radni prostor bude uredan.

Dodatni poeni

Značajan broj proizvoda u katalogu nosi veliki broj dodatnih Vero klub bodova. To znači da ćete kupovinom istih imati dodatne poene i lakši put do vaučera od 500 dinara. Web kamera, na primer, nosi 1000 bodova kao i Matis Dionis kompjuterski sto. Do benefita možete doći lako a vaučere možete iskoristiti za neku od narednih kupovina.

Scroll to Top