fbpx

Veliki izbor bio i organskih proizvoda u Super Veru

Kvalitetna ishrana je preduslov da se dobro osećamo i čuvamo svoje zdravlje. Odabirom bio i organskih proizvoda napravili smo izbor na kome će nam naše telo biti zahvalno. Proizvode na biljnoj bazi najčešće nalazimo u specijalizovanim prodavnicama i ponekad nam je ponuda ograničena. Ipak, u Super Vero prodajnim objektima na jednom mestu možemo pronaći širok spektar organskih proizvoda i to ne samo prehrambenih, već i asortimana za negu kože i tela, odnosno bio kozmetike po koju smo do sada odlazili u specijalizovane drogerije ili apoteke.

 

Mikrobilje

Novi trend u spremanju obroka, za koji postoje jaki zdravstveni i kulinarski razlozi,jeste upotreba mikrobilja. Moguće ih je pripremiti na brojne načine i tako obogatiti trpezu i unos vitamina, minerala, enzima i proteina povećati za 10 do 30 odsto. Mikrobilje možete dodati u šejkove, koktele ili ga poslužiti kao prilog uz raznovrsne riblje specijalitete i specijalitete od mesa i salate Ono se već nalazi u ponudi ekskluzivnih restorana, a Super Vero je jedan od retkih marketa koji ih uma u ponudi. I to nekoliko vrsta uključujući  grašak, bosiljak, brokoli, crveni kupus, crveni amarant i  roze rotkvice. Ukus je intenzivan, hrskave su, ponekad i pikantne, tako da ćete uživati u njihovom kombinovanju i otkrivanju svog omiljenog mikrobilja, a dovoljno je dodati malu količinu

 

Veganske torte

Ukoliko ste od onih koji biraju zrave slatkiše, zavolećete ukusne veganske, sirove torte u Super Veru.One ne sadrže gluten, veštačke boje niti bilo koji tip aditiva.

 

 

Meso na biljnoj bazi

Imajući u vidu različite potrebe svojih potrošača Super Vero je u ponudu uvrstio različite vrste mesa na biljnoj bazi. Među njima je Beyond meso vrhunskog ukusa i teksture  kompanije Beyond Meat. Ova allternativa mesu životinjskog porekla je podjednako sočna. Beyond meso ne sadrži holesterol, zasićene masti, gluten ni soju. U Super Vero ponudi je i nadaleko čuvena grčka pita brenda Ioniki, ali sa Beyond mesom.

 

Organska jaja

Pojedini potrošači su možda doneli odluku da ne konzumiraju meso, ali proteine dobijaju, između ostalog,  pripremom kokošijih jaja. I u ovom slučaju najbolje je odlučiti se za ona organska, iz slobodnog uzgoja. Super Vero ostvaruje saradnju sa različitim proizvođačima čiji proizvodni procesi nisu masovni i industrijalizovani. Ovakvi proizvodi imaju čak 40 odsto više antioksidanata, obiluje omega 3 masnim kiselinama i beta karotenom. Nivo vitamina i mineral je takođe viši nego kod običnih jaja.

 

Bio kozmetika

 

Baš kao što vodimo računa da svoje obroke pripremimo od najboljih sastojaka, važno je voditi računa i o tome da se negujemo proverenim, prirodnim preparatima. Iako se ovaj tip proizvoda često ne pronalazi na policama supermarketa, već isključivo u specijalizovanim prodavnicama kozmetike, Super Vero je u svoju ponudu uvrstio i bio kozmetiku.

 

Da bismo nahranili svoju kosu, možemo se odlučiti za Biopoint proizvode. Nega prirodnim preparatima učiniće da naša kosa bude zdrava, a to je nešto što će se odmah uočiti kroz njen sjaj i volumen. Kada su u pitanju šamponi, na policama Super Vera možete spaziti Garnier čvrsti šampon koji ima čak 94 odsto sastojaka biljnog porekla Opojnim mirisima koji asociraju na Mediteran opčiniće vas proizvodi brenda Siempre Viva, poreklom iz Grčke. Ova prirodna kozmetika sa Egejskog mora nastaje u netaknutoj prirodi, a kod nas je ekskluzivno dostupna samo u Super Veru.

 

Monoxilitis – proizvodi sa Svete gore

 

Kada su u pitanju proizvodi sa grčkog podnevlja – treba pomenuti brend Monoxilitis, koji se takođe može naći samo u Super Veru. Proizvodi Monoxilitis, a među kojima su maslinovo ulje, džemovi, vina, žačini, ali i sapuni, nastaju na Svetoj gori u netaknutoj prirodi i zbog toga su odabir sve većeg broja potrošača.

 

Super Vero se izdvaja upravo po širini asortimana gde je sve dostupno na jednom mestu. Tu su i proizvodi koje možda niste očekivali jer ih inače nema u supermarketima.

 

 

Scroll to Top