fbpx

Velika ponuda posnih proizvoda na sniženju

Za period Božićnog posta kao i za one koji u tom periodu slave slavu Super Vero je pripremio posebnu ponudu – veliki izbor posnih proizvoda po akcijskim cenama. Ponudu sniženih proizvoda možete pogledati u lifletu.

Nudimo vam razne vrste crvenih vina (već od 599, 99 dinara). Kod nas možete naći više vrsta dimljenog lososa (pakovanje od 300g je 316,99 dinara), a podsećamo vas da u našim marketima u tržnom centru Zira i u ulici Milutina Milankovića postoje ribarnice u kojima svakog dana možete nabaviti svežu ribu i morske plodove.

Posebnu pažnju vam skrećemo na Karagunis proizvode – inćune i sardele u morskoj soli na način na koji su ih pripremali stari Grci.

Za rusku salatu u posnoj varijanti kod nas možete naći mešavinu povrća, komade tune, razne vrste lajt majoneza i kisele krastavčiće. Sve namirnice potrebne za posnu rusku salatu su snižene 30%.

Ne zaboravite ni na veganske proizvode od mesa biljnog porekla (Beyond meat) i na slatke gotove pite.

Imamo zaista širok spektar proizvoda – od onih kao što su humus namaz, organski tahini, veganski sirevi, veganski „mlečni“ namaz, biljni šlag u spreju do tradicionalnih kao što su pečene paprike, ajvar i kornišoni.

Tradicionalno, u Super Veru možete naći veliki izbor maslina i maslinovog ulja poreklom iz Grčke. Proizvodi Monoxilitis sa Svete Gore će, nadamo se, opet naći mesto na vašoj trpezi.

Scroll to Top