fbpx

Veganski Beyond meat burgeri i kobasice

Super Vero proširuje asortiman veganskih proizvoda. Zahvaljujući saradnji sa kompanijom Beyond Meat, u prilici smo da Vas upoznamo sa burgerima i kobasicama od „biljnog mesa“. Pored Ioniki pite sa Beyond mesom, sa kojom smo se već predstavili, želimo da znate da od sada možete da kupite veganske proizvode u novim pakovanjima. Garantujemo da Vas neće ostaviti ravnodušnim.

Beyond burgeri su napravljeni od proteina graška. Oni su sve što možete poželeti; sočni, ukusni i hranljivi jer sadrže dovoljne količine proteina, masti i minerala kao i meso životinjskog porekla.Važno je naglasiti da se u proizvodnji Beyond mesa koristi čak 99% manje vode. Ukus se takođe ne dovodi u pitanje, zato što Beyond burger ima sve što je oduvek bila odlika mesnih burgera. Uživaćete u sočnom, idealno začinjenom burgeru, a znaćete da svom telu činite dobro zato što Beyond meso nije genetski modifikovano, ne sadrži hormone, antibiotike niti podiže nivo holesterola. Ne sadrži ni sintetičke aditive kao ni soju ni gluten.

Ukoliko više volite kobasice, Beyond meat kobasice su idealne za brzo spremanje na roštilju ili u tiganju, a neće izostati ni poznato cvrčanje dok se peku.

Kobasice od biljnog mesa su odlične za doručak, pržene samostalno ili za pravljenje fritate ili omleta (možete ih spremati samo sa belancima, sa celim jajima ili sa biljnim mlekom) sa ili bez spanaća. Ukusi će se odlično slagati sa aromatičnim biljem koje možete dodati na kraju. Vegani će se radije opredeliti za pripremu Beyond kobasice sa čeri paradajzom ili će ih pre prženja uvaljati u mleveni korijander pa dodati seckani crveni luk.

Beyond meat burgere spremajte kao i sve ostale – dobro je poznat redosled fino zapečene zemičke, kečapa, karamelizovanog luka, salate i sira po želji. Predlažemo i pomfrit kao dodatak za potpuni ugođaj.

Hranite se zdravo i osećajte se sjajno jer brinete o zdravlju, životinjama i održivom razvoju. I, ne zaboravite – promena je jedina konstanta. Primenite tu životnu mudrost i probajte nešto novo. Nećete se pokajati.

Potražite Beyond meat proizvode u Super Vero radnjama po ceni od: Beyond meat biljni burger 2x113g – 849.99 i Beyond meat biljna kobasica 2x100g – 829.99 dinara.*

*Redovna cena u radnjama na dan 21.05.2021.

Scroll to Top