fbpx

U Novom Sadu, 23. decembra, počinje sa radom najveći Super Vero i Jumbo hipermarket u regiji

Na 10.000 kvadratnih metara prodajnog prostora, na uglu Partizanske i Industrijske ulice u Novom Sadu, najveći hipermarket u Srbiji otvara vrata kupcima u 10h ujutru. Pozivamo Vojvođane da se učlane u program lojalnosti Vero klub, kako bi od prvog dana iskoristili benefite članstva.

Samo na dan otvaranja, za prvu kupovinu uz karticu programa lojalnosti, dobija se na poklon 400 bodova vrednih 500 dinara. Bodovi se mogu zameniti za vaučer pri prvoj narednoj kupovini od 24. decembra do  31.01.2023. Detalje o ovoj akciji, kao i o svim drugim, napravljenim specijalno povodom otvranja u Novom Sadu pogledajte u lifletu.

Grčki hipermarket stiže u Novi Sad baš u godini kada je on evropska prestonica kulture. Kako za Atinu, tako je i za Novi Sad poznato da je dugo bio epicentar obrazovanja i kulture u regionu, zbog čega s pravom novi nadimak.

Ljubav Vojvođana prema Grčkoj se uveliko vidi po izboru destinacije za letovanje. A, sada će tokom cele godine biti u prilici da izaberu neke od 600 grčkih proizvoda, od grčkog voća i povrća, preko mlečnih proizvoda, prirodnih maslina, maslinovog ulja, slatkiša, čajeva, prirodne kozmetike i Monoxilitis proizvoda sa Svete gore koji se mogu pronaći samo u Super Veru.

Super Vero pomaže i domaće proizvođače, pa je formirao ponudu Riznica ukusa iz Srbije u okviru koje se nalazi više 300 autentičnih proizvoda iz Srbije sa malih poljoprivrednih gazdinstava. Izdvaja se meso vrhunskog kvaliteta koje dolazi sa planinskih vrhova – Stare Planine, Zlatibora i Peštera. Proizvodi iz Zasavice, Fruške gore, Vlasniskog i Zavojskog jezera i drugih krajeva naše zemlje.

Pored domaćih i grčkih proizvoda u Super Vero marketu mogu se pronaći i ekskluzivni proizvodi koji se ne mogu naći u drugim marketima, poput britanskog čipsa Tyrrels koji se pravi od krompira uzgajanim na lokalnim farmama u engleskoj grofoviji Herefodšir ili originalnih francuska peciva sa čistim puterom i bez aditiva.

U okviru objekta nalaziće se i ribarnica gde će vsakog dana biti u ponudi sveža riba i morski plodovi. Šaran i pastrmka su porekla sa Stare planine, a u ponudi je divlja riba iz slobodnog ulova – sabljarka i žutopera tuna koje stižu iz Indisjkog okeana za 24h.

Super Vero pekara je čuvena po tome što ne odustaje od starih načina pripreme peciva i gde se “peče kao nekada”. Naime, pekari razvijaju kore, mese i čekaju da naraste testo, pa tek onda peku. Svako jutro i tokom dana u vitrinama je sveže pecivo i različite vrste hlebova.

U sklopu hipermarketa postoji Bistro, kafić i restoran gde kupci mogu da se odmore tokom kupovine uz veliki izbor napitaka, kolača i peciva ili sveže pripremljenih gotovih obroka.

Super Vero brine o najstarijima, te 10% popusta za penzionere je dva puta mesečno po dva dana. Popust se odnosi na kompletan asortiman uključujući šećer, brašno, ulje, sveže meso, hleb, mleko i jaja.

Zbog sjajne ponude i uživanja u kupovini kupci rado postaju članovi Vero kluba. Svi članovi imaju benefite poput popusta na neke proizvode ili povrat novca na kupovinu. Svaki kupac može postati deo našeg kluba!

Uz Super Vero je fenomenalna Jumbo prodavnica, koja će izuzev Jumbo prodavnice u Grčkoj biti najveća na Balkanu. Na jednom mestu sve za dom i porodicu, od različith proizvoda za dom, preko igračaka, opreme za sport, školu, kućne ljubimce, party programa, poklona za sve uzraste i prilike do najvećeg izbora novogodišnje dekoracije.

Vidimo se i u Novom Sadu.

Radno vreme marketa će, nakon otvaranja, biti svaki dan od 8-22h.

 

Scroll to Top