fbpx

Sve za Badnje veče i Božić na jednom mestu

Badnji dan i Božić su praznici kojima se svi raduju. Simboli Božića su mir, ljubav i praštanje i tada se u domovima okuplja cela porodica i vlada svečana atmosfera. Tokom ova dva praznika poštuju se različiti tradicionalni običaji, od unošenja badnjaka i slame do pravljenja česnice i darivanja polažajnika, što im daje posebnu čar.

 

U Super Veru možete pronaći sve što vam je potrebno za Badnji dan i Božić na jednom mestu.

 

Iz velike ponude posnih proizvoda na akciji, savetujemo vam da probate:

 

Burger i kobasica Beyond meat

 

Burger i kobasica Beyond meat napravljeni su na biljnoj osnovi, u potpunosti bez mesa. Pored neodoljivog ukusa, predstavljaju visokoproteinski obrok bez holesterola, zasićenih ,masti, glutena, soje i GMO.

 

Burger, ćufte, ćevapi i nadev Vegapčić

 

Vegapčić proizvodi napravljeni su od proklijalog žita i vrlo verno prepoznatljiu ukus srpskog tradicionalnog roštilja. Sadrže obilje biljnih vlakana, imaju nisku kalorijsku vrednost I predstavljaju odličnu zamenu za meso. Ne sadrže GMO, veštačke boje, arome, emulgatore ni konzervans.

 

Veliki izbor ribe

 

U svakom Super Veru možete naći veliki izbor konzervirane i smrznute ribe. Izdvajamo usoljene inćune i sardele Karagunis, tradicionalno pripremljene u morskoj soli, kao i bogatu ponudu zamrznutih proizvoda Savamaris – lignje, orada, škampi, škarpina, skuša, brancin, losos …

 

U Super Veru u Bulevaru Milutina Milankovića 86a nalazi se Super Vero ribarnica, sa bogatom ponudom sveže morske i rečne ribe, kao i morskih plodova (lignje, dagnje, kozice, hobotnica). U asortimanu koji obuhvata preko 40 vrsta ribe, pored rečnih (pastrmka, šaran sa Stare planine i losos-pastrmka) možete naći i oradu, brancin, filet lososa, filet tune, skušu, bakalar, haringu, zubatac i mnoge druge morske ribe koje će oplemeniti vašu trpezu.

 

Prasetina i jagnjetina sa Zlatibora

 

Prasetina i jagnjetina poreklom sa Zlatibora obogatiće vašu božićnu trpezu neodoljivim ukusom koji ćete pamtiti.

Scroll to Top