fbpx

SUPER VERO USKRŠNJA PONUDA sa Peštera i Stare Planine

Velikom postu se bliži kraj i pravo je vreme da se spremite za bogatu uskršnju trpezu. Super Vero se spremio na najbolji mogući način. Kako je u Srbiji tradicija da se za Uskrs sprema jagnjetina, potrudili smo se da je obezbedimo iz krajeva koji su čuveni po njoj. U marketima ćete naći svežu pirotsku, peštersku i zlatiborsku jagnjetinu garantovanog porekla. S tim u vezi, u Super Veru sva jagnjetina ima svoju oznaku, na kojoj možete proveriti broj krda, mesto porekla i naziv klanice iz koje meso dolazi.

Kao neko ko poštuje tradiciju i podstiče preduzetništvo, Super Vero već godinama sarađuje sa malim poljoprivrednim gazdinstvima širom Srbije. Na taj način podržavamo i stimulišemo rast domaće proizvodnje, a u isto vreme, potrošačima omogućavamo bogat izbor svežeg mesa. Sva junetina, svinjetina, jagnjetina i piletina je iz Srbije. Meso i proizvodi od mangulice su iz Zasavice, svež šaran iz Zavojskog jezera a pastrmka sa Stare planine.

Saradnja sa farmom Eva sa Stare planine rezultat je ideje da svaki kupac ima pravo na izbor najkvalitetnijeg mesa. Okružena planinama i netaknutom prirodom, farma Eva se nalazi daleko od urbanog područja. Prirodna ispaša na livadama sa velikim brojem endemskih vrsta lekovitog bilja, daje specifičan i aromatičan ukus mesu. Vaše je samo da dodate svoj omiljeni prilog i – voila!

S druge strane, ponosni smo i na saradnju sa pešterskim gazdinstvima, posebno na dugogodišnje partnerstvo sa domaćinstvom iz sela Bioc. Izvanredna klima srpskog Tibeta doprinela je razvoju jedinstvene kombinacije biljaka i autohtone sorte jagnjetine. Njihovo meso odlikuje vrhunski kvalitet prepoznatljivog ukusa.

Inspiraciju za recepte od jagnjetine potražite na sajtu https://www.supervero.rs/recipes/. Da li će to biti Sjenička jagnjetina u mleku, grčka musaka sa jagnjetinom ili nešto treće, izbor je na vama.

Uskršnji praznici su jedan od najznačajnijih pravoslavnih praznika. Ujedno su i prilika da natenane uživate u izvrsnom jelu, običajima i dragom društvu. Super Vero će se postarati da vam obezbedi namirnice čiji kvalitet prevazilazi cenu i autentične proizvode da upotpune atmosferu, poput vina i drugih proizvoda sa Svete gore.

 

Hristos Voskrese! Srećan Uskrs!

 

 

 

 

 

Scroll to Top