fbpx

Super Vero proslavlja 20. rođendan i nagrađuje putovanjima u Grčku!

Daleke 2002. godine, otvoren je prvi strani hipermarket i to upravo Super Vero na Novom Beogradu. Plovimo zajedno već 20 godina! U znak zahvalnosti, tradicionalni Grčki mesec postaje rođendanski. Kupovinom grčkih proizvoda sniženih do 20% možete osvojiti letovanje na nekom od grčkih ostrva u hotelu sa 5 zvezdica 😊

Putovanje organizujemo u saradnji sa agencijom Mediteraneo specijalizovanom za grčka ostrva i Kipar.

Pre samog putovanja, svi kupci će moći da osete mediteran i energiju Grčke u Super Vero marketima čiji će enterijer biti obogaćen prizorima iz Grčke.

Scenografija sa prizorima sa grčkih ostrva je tu za atmosferu ali i nagradni konkurs. Fotografišite se ispred nekog od foto pejzaža, postavite fotografiju na svom otključanom instagram nalogu uz objašnjenje kako bi izgledala vaša idealna plovidba brodom, kupite proizvode u vrednosti od 1000 dinara (na jednom računu) iz lifleta „Plovimo zajedno već 20 godina“ i sačekajte proglašenje najkreativnijeg odgovora do 15. jula 2022.

Detaljna objašnjenja pravila nagradnog konkursa su na ovom linku, ali odmah da skrenemo pažnju da sačuvate račun kao dokaz o kupovini.

Više od 600 grčkih proizvoda

U redovnoj ponudi Super Vera se nalazi više od 600 grčkih proizvoda, zbog čega je omiljena destinacija zaljubljenika u mediteransku kuhinju. U toku juna ćemo na sajtu objavljivati recepte omiljenih grčkih specijaliteta. Svi potrebni sastojci se mogu kupiti u Super Veru, a na gotovim jelima ćete neke moći i da probate.

Omiljeni suveniri iz Grčke su možda češće hrana nego školjke. Zgodno je znati da se sve što turisti donose s putovanja i vole da jedu na letovanju može se naći i u Super Veru. Bilo da je u pitanju maslinovo ulje, mlečni proizvodi poput kozjeg čokoladnog mleka ili grčkog tipa jogurta, Caprice ili drugi slatkiši, peciva, borov med, vina, slatko i naravno masline. Tu je i grčka kafa, sokovi, čaj od šafrana (grčkog ljubičastog zlata) i sočno grčko voće i povrće.

Jedan od omiljenih grčkih brendova je Monoxilitis. U pitanju su proizvodi sa Svete Gore, od tamjana, preko manastirskog vina, džema i meda do maslinovog ulja i tako dalje. Proizvodi su gajeni u nezagađenim prirodnim predelima, što im daje posebnu vrednost.

Posetite nas u junu i odaberite grčke proizvode uz zvuke grčke muzike koja će biti u marketima tokom celog meseca.

 

 

 

 

 

 

 

Scroll to Top