fbpx

Specijalna ponuda posnih proizvoda na sniženju

Božićni post, kojim se vernici Srpske pravoslavne crkve pripremaju za praznovanje rođenja Isusa Hrista, počeo je 28.novembra i završava se na Badnji dan. Kao i za sve one koji u tom periodu slave, Super Vero je pripremio specijalnu ponudu – veliki izbor posnih proizvoda po akcijskim cenama.

Ponudu sniženih proizvoda možete pogledati u lifletu.

Kod nas možete pronaći veliku ponudu zamrznute i sveže ribe. Nudimo Vam Filet bele Atlantske ribe u pakovanju od 400gr po sniženoj ceni od 899.99din. Tu su i plodovi mora na sniženju do 22% popusta. Veliki izbor sveže ribe, od šarana sa Stare planine do ribe koja za 24h stiže iz Indijskog okeana, možete pronaći u našim ribarnicama u Tržnom centu Zira i u ulici Milutina Milankovića.

Naravno, u ponudi je i veliki izbor crvenog vina sa popustom do čak 35% i dodatnim poenima samo za Vero klub članove.

Imamo zaista širok spektar proizvoda – od onih kao što su humus namazi, organski tahini, veganski sirevi, veganski „mlečni“ namaz, veganski proizvodi od biljnog mesa, biljni šlag u spreju do tradicionalnih kao što su pečene paprike, ajvar i kornišoni.

Posebnu pažnju vam skrećemo na Karagunis proizvode – inćune i sardele u morskoj soli na način na koji su ih pripremali stari Grci.

Tradicionalno, u Super Veru možete naći veliki izbor maslina i maslinovog ulja poreklom iz Grčke. Proizvodi Monoxilitis sa Svete Gore će, nadamo se, opet naći mesto na vašoj trpezi.

Na Badnje veče tradicionalno jedemo suvo voće a mi Vam nudimo papaju, mango, dunju, ananas,kivi sa Tajlanda, smokvu iz Grčke, kajsiju iz Turske, sve izuzetnog kvaliteta i ukusa.

Nezaobilazni deo novogodišnje trpeze je svakako ruska salata a kod nas, po sniženim cenama, možete pronaći sve za njenu pripremu, naravno i u posnoj varijanti.

Za sve one koji uživaju u spremanju dobrih jela na našem sajtu možete pronaći različite ideje za posnu trpezu.

Scroll to Top