fbpx

SISTEMI ZA PREČIŠĆAVANJE VODE – BRITA

Brita je nemačka firma, prepoznata po kvalitetu i poznata u celom svetu. Njen osnivač Heinz Hankammer je bio pionir u optimiziranju vode za piće. Još ranih sedamdesetih, uz pomoć cele porodice, kreirao je prvi mobilni filter za vodu za upotrebu u domaćinstvu i registrovao patent. Kako tada, tako i u nastavku poslovanja, Brita je pionir u razvijanju novih proizvoda koji će olakšati život ljudima koji vode računa o tome da voda koju piju bude bez kamenca, olova, bakra, sa umanjenim hlorom i ostalim elementima koji negativno utiču na njen ukus. Voda koja je prošla kroz Brita filtere je svezeg ukusa, mekanija i pitkija. Zbog svega navedenog je idealna za pripremanje obroka i obezbeđuje bolju aromu i ukus čaja, kafe i ostalih napitaka.

Kako se godinama potvrđivao kvalitet, u Nemačkoj je Brita postala sinonim za filtere za vodu.

U Super Veru možete pronaći više različitih Brita proizvoda sa filterima za vodu za različite namene i kupiti ih sa popustom od 50%.

  • On tap sistem za slavine sa troslojnim filterom i dodatnim uklanjanjem bakterija
  • Flašice za vodu sa kompresovanim višeslojnim filterom, bez BPA
  • Dekanter sa Maxtra filterom napredne tehnologije sa 4 nivoa filtranja
  • Dispenzer sa Maxtra filterom, napredne tehnologije sa 4 nivoa filtranja

SAKUPLJAJTE NALEPNICE I KUPITE SA POPUSTOM OD 50%

Za kupovinu Brita proizvoda sa popustom od 50%  potrebno je da se sakupi određen broj nalepnica. Tačan broj nalepnica za svaki proizvod naznačen je na brošuri.

Nalepnice se mogu dobiti na dva načina:

– na svakih 500 dinara kupovine ili

– kupovinom proizvoda koji su istaknuti na brošuri kao „promotivni proizvodi“ a u marketima obeleženi posebnim voblerima.

Nalepnice se mogu sakupljati u periodu od 10.06. do 10.08.2022, a popsut se može iskoristiti do 31.08.2022.

Posebna pogodnost je za članoveVero kluba kojima će biti potrebne 4 ili 6 nalepnice manje za kupovinu sa popustom.

Ukoliko niste član učlanite se na sajtu www.veroklub.rs  ili preuzmite Super Vero aplikaciju.

 POSEBNE KARAKTERISTIKE BRITA FILTERA

Maxtra Flow Control tehnologija osigurava ravnomeran protok vode i konstantan kvalitet i odživost filtera. Brita Memo traje od trenutka kada je poslednji put zamenjen Maxtra filter. Brita Memo funkcija je sastavni deo Britinih modela bokala poput Marella Cool, Marella XL, Flow.

BRITA Meter je unapređeni sistem praćenja optimalne količine filtrirane vode. Indikator u zavisnosti od individualne potrošnje, tvrdoće vode, kao i ukupne zapremine filtrirane vode naglašava kada je vreme zamene filtera. Ova jedinstvena tehnologija je sastavni deo Brita Elemaris premium modela.

 JEDINSTVENA MAXTRA TEHNOLOGIJA SA ČETIRI NIVOA FILTERISANJA

Brita Maxtra filter funkcioniše na sledeći način:

Prvi korak – Intenzivno predfiltriranje

U prvom koraku intenzivne predfiltracije mrežasti filter zadržava čestice nečistoća koje su prisutne u vodovodnoj mreži.

Drugi korak – filtriranje jonoizmenjivačima

Jonska smola koja je sastavni deo filtera utiče na smanjenje karbonatne tvrdoće koju uzrokuje kamenac prisutan u vodi. Kamenac koji se nalazi u vodi utiče na kvalitet vode I na stvaranje naslaga kamenca na svim kućnim aparatima. U ovom procesu filtriranja se smanjuje prisustvo metala poput olova I bakra.

Treći korak – filtriranje aktivnim ugljem

Aktivni ugalj koji se nalazi u filteru, a dobija se iz kore ljuske kokosovog oraha, redukuje supstance koje utiču na miris I ukus vode. Supstance čije se prisustvo smanjuje su hlor, pojedini pesticidi i organske nečistoće.

Četvrti korak – Intenzivno finalno filtriranje

U poslednjem koraku naprednog Brita Maxtra filtriranja vode poseban fini mrežasti filter zadržava ostatak nečistoća.

Prednosti upotrebe Maxtra filtera je voda koja mekanija, pitkija i ukusnija voda. Voda koja je prošla kroz napredni Maxtra sistem filtriranja je idealna za kuvanje zdrave hrane, sprečava naslage kamenca na kućnim aparatima, dobijate čaj i kafu boljeg ukusa i sam sistem filtriranja je odgovoran, ekološki i održiv.

 

Scroll to Top