fbpx

Saveti za uspešan polazak u školu

Polazak u školu donosi velike promene kako u životu dece, tako i u životima roditelja koji mogu imati brojna pitanja o tome kako mališane pripremiti za ovaj značajan korak, šta očekivati u fazi prilagođavanja na nove obaveze i kako deci pomoći da što brže i uspešnije usvajaju nova znanja. O ovome smo pričali sa stručnjacima iz oblasti psihologije, logopedije i pedagogije i za vas pripremili publikaciju „Udžbenik za roditelje”.

 

Koliko roditelji mogu da utiču na  govorni razvoj deteta; kako izgleda poseta logopedu; zašto su školice sporta bitne za decu i kako dete uči kroz igru; kako organizovati vanškolske aktivnosti tako da ne opterete dete – samo su neka od pitanja na koja ćete dobiti stručno mišljenje. „Udžbenik za roditelje“ svojim savetima i znanjem podržali su: Centar za dečiju psihologiju, Školica sporta „Kids zone“, Logopedski kabinet Logograd i Tanja Vrečko, učiteljica u OŠ „Mladost“, Novi Beograd.

Ova praktična brošura osmišljena je tako da vam uvek bude pri ruci i da joj se vraćate tokom cele školske godine. Pomoći će vam i da „uplovite“ u školsku godinu, ali i da se informišete o značajnim pitanjima poput izazova i prednosti vaspitanja i obrazovanja u digitalnom okruženju, te organizaciji sportskih aktivnosti deteta.

Interesantan dodatak svim korisnim stručnim savetim, a koji će se dopasti i najmlađima, jesu priče o školskim danima znamenitih Srba. Kroz kratke priče deca će saznati više o Milutinu Milankoviću i Mihajlu Pupinu, a uspesi ova dva svetski priznata naučnika inspirisaće ih da prate svoja interesovanja i unapređuju svoje znanje.

Izrada udženika naš je način da vam poželimo mnogo sreće i uspeha u novoj školskoj godini. Priliku da dobiju svoj primerak „Udžbenika za roditelje” imaće svi oni koji 1. septembra budu u kupovini u Super Vero prodajnim objektima u kojima će pronaći i širok asortiman proizvoda, uključujući školski pribor različitih i interesantnih dezena.

Scroll to Top