fbpx

SA 10 NALEPNICA 50% POPUSTA – ČAŠE OD KRISTALNOG STAKLA MAISON FORINE

Ručavanje može da se pretvoriti u najotmeniji deo dana u nekoliko jednostavnih koraka. Za to je potrebno da se malo pažnje posveti i postavci stola jer otmenost dolazi u detaljima. Ukoliko želite da u svom domu doživite atmosferu iz ekskluzivnih restorana – sve što je potrebno su tanjiri, escajg i neizostavno čaše za različita pića.

Manje je poznato da pored pravilnog rasporeda escajga, postoji i po bontonu ispravan redosled čaša. Tako se čaše postavljaju iznad tanjira sa desne strane, po redu prvo čaša za vodu ili sok, zatim čaša za belo vino, pa čaša za crno vino. Kada se odabre i posluži piće, višak čaša se sklanja sa stola.

Izgled odabranih čaša čini tu sitnicu kojom se dobija posebnost i izaziva oduševljanje gostiju i ukućana. U Super Veru sada su u ponudi čaše visokog kvaliteta od vrhunskog češkog kristalnog stakla. Važno je znati da je češki kristal čuven u svetu jer je perfektna proizvodnja stakla uvek bila konstanta u turbulentnoj istoriji ove države, a viševekovno iskustvo u izradi kristalnog posuđa označilo je češke proizvode nenadmašivim po kvalitetu i dizajnu.

U Super Vero marketima dostupne su Maison forine čaše od kristalnog stakla. I to sve vrste od onih za šamanjac, preko čaša sa stalkom za crno i belo vino do višenamenskih čaša u kojima se služe voda i sok.

SAKUPLJAJTE NALEPNICE I KUPITE SA 50% POPUSTA

Od 14. novembra možete sakupljajti nalepnici i kupite  čaše po 50 odsto nižoj ceni. Da bi ostvarili popust potrebno je da skupite deset nalepnica. A ako ste član Vero kluba – tad imate privilegiju i potrebno vam je tri nalepnice manje! Ukoliko niste član možete se registrovati lako na sajtu ili preuzeti Super Vero aplikaciju.

Nalepnicu možete dobiti na dva načina:

  • kupovinom označenih promotivnih proizvoda
  • kupovinom u vrednosti od 500 dinara

Sa jednim računom možete ostvariti pravo na više nalepnica! Promotivni proizvodi su obeleženi u radnji, a pobrojani su i u brošuri koju možete preuzeti u prodavnicama ili pronaći na sajtu.

Ukoliko ne skupite nalepnice, čaše se mogu kupiti po redovnim cenama.

Nalepnice se mogu sakupljati od 14. novembra do  14. januara, a popust se može ostvariti do 31. januara 2023. godine.

Uživajte u eleganciji i kvalitetu po promotivnim cenama!

Scroll to Top