fbpx

Poznati ukus detinjstva – sladoledi na točenje

Detinjstvo je mnogima u lepom sećanju zbog bezbrižnosti i prilike da se živi u trenutku. Naročito se rado sećamo ukusa iz tog perioda. Super Vero se pobrinuo da se jedan od njih vrati – sladoled na točenje!

Točeni sladoled možete naći u Super Vero objektu na Novom Beogradu, gde smo rešili da ponudu u našem Bistrou obogatimo ovom slasnom, točenom poslasticom.

Sladoled na točenje je hladni krem koji se spiralno uvija i mami da se proba izazivajući u nama pozitivne emocije. Naši stariji sugrađani će se prisetiti davnih vremena kada su oni kao deca čekali red za sladoled na točenje koji se tada prvi put pojavio. Dok oni najmlađi, koji ga probaju po prvi put, će biti u prilici da stvore svoje uspomene za prepričavanje.

Sreća se ipak može kupiti iako su u pitanju naizgled male stvari. Upravo je sladoled ta mala stvar koja kad se proba postane ogromno zadovoljstvo. Ponekad je sve što želimo ukusna sitnica, ali postane veoma bitna jer nas podseti na nezaboravna, prohujala vremena.

Čula će vam uživati. Zanimljiv oblik, sladak miris i prijatan ukus će na trenutak biti vaša bajka u kremastom obliku. Ne zaboravite da podelite svoju sreću – uživajte u sladoledima na točenje sa još nekim – detetom, prijateljem, sa bilo kim koga volite. Sreća je veća kada se podeli.  I kada se osveži vreli letnji dan.

U Super Veru na Novom Beogradu možete naći sladoled u čaši, sa prelivima od čokolade, jagode ili karamele. Vaš omiljen ukus pospite dodatkoma: Kit Kat-a. 

Šta god da odaberete, otkrićete svoj mali raj. Ako posetite Super Vero i kupite sladoled na točenje biće to kao dobra žurka na koju ste ušli bez plaćanja ulaza i na kojoj se uživa u lepoti za oči i u raju za dušu.

Scroll to Top