fbpx

POŽELELI SMO DA 2022. BUDE GODINA LEPIH VESTI, TAKO I POČINJEMO

Obezbedili smo proizvode koji će zadovoljiti nepca i najzahtevnijih kupaca, a mogu se kupiti ekskluzivno u Super Veru.

Ljubitelji nemačkog piva moći će da uživaju u Engel svetlom i tamnom pivu, napravljenom po tradicionalnoj recepturi. Saznajte zašto se među ljubiteljima piva u Nemačkoj nazdravlja sa “Prost mein Engel“, odnosno „Živeli, anđele moj“ na ovom linku.

Bilo da se kupuje jer se dobro kombinuje sa pivom ili iz drugih razloga, čips je jedna od omiljenih grickalica. U Srbiji, samo u Super Veru, može se naći vrsta čipsa Tyrells crisps, koji biraju i nepca najzahtevnijih kupaca, a čuven je van granica zemlje. Po prvim reakcijama kupaca, možemo reći da će se originalni birtanski krisps (čips) Tyrells pozicionirati visoko među premijum brendovima. Probajte krisps od krompira sa različitim začinima, ali obavezno i veganski krisps Tyrells od cvekle, šargarepe i paškanata. Jedinstven je i neodoljiv. Detalji o Tyrells proizvodima nalaze se na ovom linku.

U toku posta, a naročito za Božić, na trpezi se obavezno nalazi različito voće, kako sveže, tako suvo i kandirano. Super Vero je poznat po svežem i sočnom voću i povrću iz Grčke, a sada se u marketima može kupiti i suvo i kandirano voće grčke kompanije Mokias, poznate po ovim proizvodima još od 1988. godine. Iz Tajlanda, „zemlje ananasa“, nabavljaju mango, papaju i naravno ananas. A, iz sunčane Turske i Grčke kajsije, odnosno smokve. Suva šljiva bez koštica je vrhunska anžujska.

Suvišno je reći koliko je važno da meso bude sveže, iz slobodnog uzgoja i od stoke koja je gajena u prirodi, daleko od industrijskih postrojenja. Poznati smo po jagnjetini sa Peštera i Stare planine, odakle su i pastrmka i šaran koji se prodaju u Vero ribarnicama, prasetini sa Zlatibora itd. Od skora, u Super Veru možete nabaviti i proizvode od mangulice i konjsko meso iz rezervata prirode Zasavica.

Želimo vam srećne praznike i da trpeza svaki dan bude raznovrsna i ukusna kao za Božić!

 

Scroll to Top