fbpx

Posebna Super Vero ponuda – veganska pita brenda IONIKI

Super Vero nije zaboravio na svoje kupce koji su se opredelili za vegansku i vegeterijansku ishranu. Uz to, uskoro nam dolazi proleće a samim tim i potreba za pročišćavanjem i detoksikaciojom organizma te će i onima koji nisu  na takvim režimima prijati da naprave promenu. Zato smo u svoju ponudu uvrstili još jedan kvalitetan proizvod – vegansku pitu sa Beyond mesom.

 

Grčki bredn Ioniki je već poznat po svojim proizvodima od tankih kora i pufnastim pecivima – kroz širok izbor tradicionalnih pita, kroasana, ručno umešenog testa i punjenih đevreka postigli su ono najvažnije – prijateljski odnos sa konzumentima. Ioniki peciva su meka i ukusna i pružaju osećaj zadovoljstva kao kada se neko brine o vama.

Vazdušastu i ukusnu radost osetili su i brojni turisti koji su od Grka naučili gde je najbolje ujutru na putu do posla ili škole svratiti po omiljeni doručak.  Nisu pogrešili i ostali su verni Ioniki proizvodima jer je razlika u ukusu očigledna.

 

Sada vam predstavljamo jedan novi fil za naša peciva a pritom veoma koristan za vaše zdravlje. U pitanju je rezultat revolucionarnog istraživanja kompanije Beyond Meat (“više od mesa”) koja je u procesu izrade mesa na biljnoj bazi dostigla vrhunske rezultate. Prvi burger sa biljnom osnovom, Beyond Burger, njihovih je ruku delo.

 

Beyond meso je napravljeno od proteina graška. Koliko su proteini važni za naš organizam govori i sama reč “protein” koja je nastala od grčke reči “protos”, što znači “prvi element”. Proteini su zaslužni za pravilan rad ćelija a Beyond meso ih ima u istoj količnii kao i, na primer, govedina. Važno je naglasiti da se pri njegovoj proizvodnji koristi čak 99 posto manje vode.

Beyond meso je savršen spoj dva važna cilja – izvući hranljive proteinske blokove iz graška i pružiti vrhunski ukus i teksturu.

 

Ioniki veganska pita, u kojoj su spojeni mekoća testa i korisni sastojci fila biće idealna i za post koji uskoro sledi. Kao višenamenski proizvod doneće vam radost na lice – baš ono što je i planirano dok je stvarana. Tako se stiču novi prijatelji.

 

 

Scroll to Top