fbpx

Ponuda veganskih proizvoda

Vodimo računa o različitim potrebama i grupama kupaca zbog čega smo čuveni po širini asortimana.Tako i za one koji su izabrali veganski način ishrane imamo veliki izbor proizvoda, koji se teško mogu naći bilo gde drugde.

Beyond Burger

Svetska kompanija Beyond meat proizvela je Beyond meso koje je izvrsna alternativa mesu životinjskog porekla. Napravljeno je od proteina graška. Mi u ponudi imamo Beyond Burger koji je sočan kao i burger od govedine. Značajno je spomenuti da u se u njegovoj proizvodnji koristi čak 99 posto manje vode i 46 posto manje energije. Pored sočnosti tu je i fantastičan ukus a važna prednost mu je što u svom sastavu ne sadrži holesterol i zasićene masti, kao ni gluten ni soju. Beyond meat ostvario je saradnju i sa brendom Ioniki, čuveni po proizvodnji orginalnih grčkih peciva i mogu se pronaći u Super Vero marketima.

Ioniki Beyond pita

Ovo je još jedan kvalitetan proizvod – veganska pita sa Beyond mesom. Fil može biti veoma koristan za zdravlje. U pitanju je rezultat revolucionarnog istraživanja kompanije Beyond Meat (“više od mesa”) koja je u procesu izrade mesa na biljnoj bazi dostigla vrhunske rezultate. Beyond meso pružia vrhunski ukus i teksturu.

Vegapčić

Ovaj proizvod je kombinacija roštiljske tradicije i veganske varijante. Vegapčić imitira tradicionalni ukus srpskog roštilja. U njemu nije meso već proklijalo seme celog zrna (jedan je od retkih proizvoda od proklijalih žitarica na svetskom tržištu). Takav proizvod ima visoke zdravstvene prednosti i nisko kalorijsku vrednost a ukus nije zanemaren, naprotiv. Sirovine za proizvodnju vegapčića se nabavljaju od malih domaćih proizvođača koji tradicionalno uzgajaju žitarice. U našim radnjama možete naći i ćevape i burgere ovog proizvođača.

Sirove torte

Ručno pravljene sirove torte domaćeg proizvođača koje rešavaju dilemu onih koji bi da se zaslade, a žele da izbegnu šećer i klasične slatkiše. Torte su veoma ukusne iako ne sadrže šećer, brašno ni jaja. Ne sadrže aditive, gluten, veštačke boje kao ni GMO. Možete ih naći u svim našim objektima na pet lokacija, osim u naselju Braće Jerković.

Scroll to Top