fbpx

Počinje Grčki mesec u Super Veru!

Sa velikim zadovoljstvom najavljujemo početak tradicionalnog „Grčkog meseca“ u Super Veru, koji će trajati od 01. juna do 30. juna.

Ove godine, pod sloganom „Gastronomska odiseja: Otkrijte ukuse mediteranskog blaga“, Super Vero vas poziva na nezaboravno kulinarsko putovanje. ’’Grčki mesec’’ u Super Veru otvara vrata neverovatnim ukusima, i onim poznatim i onima koji će vas tek osvojiti.

Kupujte grčke proizvode po sniženim cenama opuštajući se uz atmosferu koja nosi na obale mora i učestvujte u nagradnom konkursu! Uz malo kreativnosti i ljubavi prema grčkoj kuhinji, učesnici imaju priliku da osvoje vredne nagrade. U nagradnom konkursu možete osvojiti vrednosne vaučere za kupovinu u Super Veru u iznosu od 200.000 dinara za prvu nagradu, 100.000 dinara za drugu i 50.000 dinara za treću. A pripremljeno je i 10 utešnih nagrada u vrednosti od po 10.000 dinara!

Sve što je potrebno da uradite jeste da kupite proizvode iz lifleta “Grčki mesec” u minimalnoj vrednosti od 1.500 RSD, napravite fotografiju ili video gde ćete na kreativan način prikazati šta za vas predstavlja mediteransko blago, koristeći proizvode koje ste kupili u Super Veru. Kreativni sadržaj objavite na otključanom Instagram ili Facebook profilu, tagujte Super Vero i  koristite haštagove #gastronomskaodiseja #grčkimesec #grckimesec ili pošaljite na mail grckimesec@supervero.rs ukoliko nemate profil na društvenim mrežama. Više informacija možete pronaći na linku i u lifletu Grčki mesec.

Vaše priče i inspiracije će biti ono što ovaj mesec čini posebnim.

Ova gastronomska avantura nije samo prilika da uživate u ukusnoj hrani, već i da osetite toplinu i gostoprimstvo mediteranske kulture. Pridružite se našoj odiseji i otkrijte ukuse mediteranskog blaga koje smo pripremili za vas.

Ukoliko postoji neki grčki proizvod koji biste voleli da vidite u Super Veru, a da ga sada nema, predložite nam i mi ćemo se potruditi da dođemo do njega. Ukoliko postane deo redovnog asortimana dobićete ga za poklon! Pišite predloge na grckimesec@supervero.rs.

Scroll to Top