fbpx

POBEDNICI NAGRADNOG KONKURSA „Plovimo zajedno već 20 godina“

Povodom proslave jubileja, tokom juna je trajao nagradni konkurs „Plovimo zajedno već 20 godina“. U njemu su učestvovali kupci promotivnih grčkih proizvoda u vrednosti od 1000 din, koji su se fotografisali ispred nekog od foto pejzaža u Super Veru i postavili fotografije na otključan instagram nalog, uz tekst na temu idealne plovidbe brodom i #otplovimozajedno.

Najkreativnije kupce grčkih proizvoda čeka putovanje avionom u Grčku za dve osobe, u hotelu sa 5*, u vrednosti do 3000 evra, u organizaciji turističke agencije Mediteraneo, specijalizovane za grčka ostrva.

Koliko je žiriju bio težak izbor, možete videti i na Instagram profilu Super Vera u delu #otplovimozajedno. Zbog velikog broja učesnika i njihovih originalnih, duhovitih i dovitljivih fotografija odabir je trajao danima. Na kraju je izbor pao na profile:

  • @aca_jova_dream, kojima čestitamo veridbu i zahvaljujemo na pesmi čiji stihovi ispisuju ime Super Vera
  • @milannssavic, koji je uveselio dan svim kolegama i kupcima koji su se zatekli u marketu tokom razmeštaja asortimana tako da predstave realan dan na plaži
  • @stara_skola__nova_skola, koji je zbog originalne ideje dobio najveći broj glasova

Članovi žirija su dizajner sa višedecenijskim iskustvom Ivan Savić, copywriter, pisac i novinar Đuro Radosavović, vlasnica agencije Mediteraneo Vesna Janković, direktor strategije I marketinga Veropoulos grupe Stratis Batayas i članovi marketing tima Super Vera.

Letovanje u Grčkoj za dve osobe osvojili su:

1.

2.

3.

Dobitnici će izabrati neke od raspoloživih aranžmana, u skladu sa pravilima nagradnog konkursa.

Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo se svima na koji su učestvovali.

 

 

Scroll to Top