fbpx

Originalni italijanski sladoled ‘Gelato di Natura’ je stigao u Super Vero – savršen odmor za nepce!

Uzbudljiva vest za sve sladoholičare! Pravljenje sladoleda su Italijani podigli na nivo umetnosti, a Super Vero je umetnička dela od sladoleda ‘Gelato di Natura’ uvrstio u svoj asortiman. Autentični italijanski sladoledi osvajaju srca već dugi niz godina, a sada će biti dostupni i na našim policama na Novom Beogradu (Milutina Milankovića 86a) i u TC Zira (Nikodima Milaša 2).

Oduševite svoje nepce jedinstvenim sladoledima koji se prave u tradicionalnom stilu još od 1982. godine. Proizvođači ovih čarobnih poslastica pridaju posebnu pažnju odabiru najkvalitetnijih sirovina i kontrolišu svaki korak proizvodnje. Osim toga, neprestano istražuju nove načine za inovaciju i kreativnost.

Sav ‘Gelato’ nastaje u tradicionalnim ‘mantecatori’ mašinama, malim lotovima zamrzivača sa rotirajućim lopaticama koje daju kremastu teksturu karakterističnu za autentični ‘gelato mantecato’. Predanost ovim tehnikama omogućuje da se priroda spakuje u vrhunsku poslasticu – „gelato di Natura“.

Posetite naše Super Vero objekte i otkrijte autentični ‘Gelato di Natura’ – sladoled, koji će vas osvojiti svojom savršenom teksturom i bogatim ukusima. Biće Vam drago da su pakovanja velika, jer ćete želeti da uživate u ukusnom osveženju što duže. Možete izabrati neko od pakovanja od 2500ml u sledećim ukusima: pistaći, tiramisu, stracciatella, panna cotta ili mango.

Italija, domaćin jedinstvenih sladolednih radionica, već dugo je poznata kao raj za sladoholičare i nezaobilazna destinacija za turiste širom sveta. Turistički putnici uživaju u šetnji pitoresknim ulicama italijanskih gradova, a sladoled je nezaobilazna poslastica koju svi moraju probati. Sada, Super Vero vam donosi priliku da doživite autentičnu italijansku sladolednu magiju i osetite pravu prirodu u svakom zalogaju.

Posetite Super Vero, otkrijte ‘Gelato di Natura’ i prepustite se slatkom uživanju! Naše police su spremne da vas izmame šarenim ukusima i neodoljivim kremastim teksturama, pružajući vam pravo osveženje i potpuno zadovoljstvo. Iskoristite ovu fantastičnu priliku i provedite leto uz autentični italijanski ‘Gelato di Natura’ – savršen odmor za vaše nepce!

Scroll to Top