fbpx

Novo u Super Veru – Tyrrells krisps (čips)

Uživanje u krispsu (čipsu) nikad nije bilo privlačnije – od 28.12. u našim radanjama možete naći proizvode čuvene firme Tyrrells iz Velike Britanije. Nadamo se da ćete se oduševiti hrskavim i slanim zalogajima napravljenim od pažljivo odabranih sastojaka koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta.

Tyrrells krisps se pravi u engleskoj grofoviji Herefodšir od krompira koji uzgajaju lokalni farmeri. Mesta gde se krompiri uzgajaju se nisu menjala od prvih dana proizvodnje, a  svežina i prepoznatljiv ukus krispsa su lični pečat kompanije još od 2002. godine. Neke vrste odabranih krompira čak imaju i imena – Lejdi Rozeta i Lejdi Kler, što im daje poseban lični pečat.

Bitna karakteristika Tyrrells krispsa je da vam na prstima neće ostajati višak masnoće. U ovoj kompaniji pečeni krompir po vađenju iz friteze biva osušen u specijalno modeliranoj mašini koja odstranjuje višak ulja. Takođe, važno je naglasiti da se u procesu proizvodnje ne dodaje ni jedan veštački sastojak (veštačke arome, boje ili monosodijum glutamat). Začini su prirodni a prisutni su taman toliko da vam na najlepši način zagolicaju nepca.

U svim Super Vero marketima možete naći ove varijante Tyrrells krispsa:

Žuto pakovanje: ukus zrelog čedra i vlašca

Oduševićete se punim i jakim ukusom zrelog čedra u kombinaciji sa prijatnom specifičnom aromom luka vlašca.

Plavo pakovanje: krisps blago zasoljen morskom solju

Zavolećete prijatan ukus minimalno obrađene morske soli u krispsu izbalansiranog ukusa.

Zeleno pakovanje: ukus morske soli i jabukovog sirćeta

Osetićete savršenu kombinaciju oštrine jabukovog sirćeta i suptilne slanoće morske soli.

 Krisps sa morskom solju i crnim biberom

Ovo je harmonična kombinacija prijatne slanoće koja mami čula i krckavog bibera.

Zeleni vege krisps

Probajte veličanstvenu mešavinu kvalitetnog krispsa od povrća sa malo dodate morske soli. U ovoj kombinaciji su paškanat, cvekla i šargarepa.

Biće dovoljno da jednom degustirate Tyrrells hriskava zadovoljstva. Zadovoljiće sve vaše kriterijume i postati vaša omiljena grickalica, bilo da ih grickate sami ili da ih delite sa nekim.

 

Scroll to Top