fbpx

NOVO – originalni grčki jogurti Mandrekas sa Korinta, ekskluzivno u Super Veru

Super Vero, destinacija za vrhunske proizvode i ukuse predstavlja najnoviji dodatak već bogatom asortimanu – originalne grčke jogurte brenda Mandrekas sa Korinta!

Ovi grčki jogurti su do te mere cenjeni, da na Korintu postoji turistička tura u koju je uključena poseta fabrici Mandrekas. Ovo je porodična firma koja već 73 godine pravi originalne grčke jogurte po tradicionalnoj recepturi. Tokom ture, posetioci imaju priliku da isprobaju proizvode i saznaju više o procesu proizvodnje jogurta, kao i da vide kako se tradicionalne metode kombinuju sa modernom tehnologijom za postizanje vrhunskog kvaliteta. Naime, Korint je čuven po plodnoj zemlji i uzgoju kvalitetne stoke, što uveliko utiče na kvalitet Mandrekas jogurta.

Za pripremu jogurta koristi se 100% sveže kravlje mleko sa 3,85% mlečne masti, što doprinosi izuzetnom bogatom ukusu i kremastoj teksturi. Nije ni čudo da za ove jogurte kažu: “as Greek as it gets” (najgrčkije što može biti).

Ne morate ići do Korinta da bi uživali u ovim grčkim jogurtima, jer se od sada mogu naći na policama Super Vera i to u više varijanti: klasičan i u kombinaciji sa vanilom, kakom, pistaćima ili karamelom. Ova raznovrsnost omogućava ljubiteljima jogurta da uživaju u jedinstvenim kombinacijama ukusa koje će zadovoljiti svačiji apetit.

Grčki jogurti su ukusno jelo sami za sebe, ali su odlični kao sastojak u raznim jelima. Na sajtu kompanije Mandrekas možete pronaći veliki broj recepata koji se prave uz pomoć ovog jogurta, od salata, preko glavnih jela do dezerta.

Mi smo izdvojili jedan lagani recept. Pogledajte na linku kako da spremite parfe od grčkog jogurta i sezonskog voća.

Više detalja o istoriji kompanije, procesu proizvodnje i nagradama kompanije Mandrekas možete pronaći na Greekyogurt.gr | Corinth | Facebook. Možda dobijete inspiraciju za neko novo putovanje. Do tada, uživajte u otkrivanju grčkih ukusa u Super Veru, gde vas čega više od 600 proizvoda iz Grčke, od svežeg voća, do ribe, preko maslina, sireva  … do tradicionalne kafe bez kofeina, čajeva od šafrana i drugih proizvoda.

Scroll to Top