fbpx

Novi proizvodi biljnog porekla – Planet of plants

Od sada u Super Veru možete kupovati i novu paletu proizvoda brenda Planet of plants. U kontinuitetu radimo na širenju ponude i trudimo se da u njoj imamo i proizvode za različite grupe potrošača. U ovom slučaju su to oni koji žele da u svoju ishranu uvedu više proizvoda na biljnoj bazi.

Planet of plants je brend čija je inovativna linija proizvoda dobijena od povrća, voća, semenki i žitarica. Proces proizvodnje omogućava da ukus hrane ne bude žrtvovan. Proizvodi su 100% biljnog porekla. Ovu liniju proizvoda proizvode firme Zvezda i PIK, hrvatske proizvodne kompanije koje su prisutne na tržištu više od 100 godina. Kvalitet i zdravstvena ispravnost proizvoda se svakodnevno verifikuju u internim i spoljnim ovlašćenim laboratorijama.

Naučna istraživanja su pokazala da ishrana zasnovana na biljnoj bazi može u nekoj meri pozitivno da utiče na vaše zdravlje. Stručnjaci kažu da se, ako izbalansirate izbor hrane i povećate unos biljnih namirnica, upalni procesi u vašem organizmu mogu smanjiti, a to važi i za nivo holesterola u krvi. Takođe, prema naučnim studijama, šanse za razvoj dijabetesa dipa 2 mogu biti manje. Kada je briga o okolini u pitanju, nije zanemarljiv ni podatak da kupovinom hrane na biljnoj bazi možete pomoći da se na planeti snizi emisija gasova sa efektima staklene bašte.

Preporučujemo vam da probate sve proizvode iz asortimana:

Salama 369,99 din

Salama ne sadrži soju i gluten. Toliko je izvrsna da ćete poželeti da je stavite u raznorazne sendviče koje pravite jer ima ukus, miris i izgled pravog mesa. Sadrži proteine suncokreta. Postoji i u sečenom obliku, kao narezak, po ceni od 149,99 din.

Majonezni sos 199,99 din

Sos je veganski, ne sadrži jaja, konzervanse, emulgatore i veštačke boje. Posebno je zanimljiv jer su mu dodatni sastojci đumbir, kurkumu, kumin i vlašac.

 

Smrznuti vegeburger 369,99 din

Napravljen je od proteina graška. Ne sadrži soju ni gluten a takođe ima ukus, miris i izgled pravog mesa. Potrebno je samo da ga odmrznete i spreman je za pečenje i kombinovanje sa salatom po želji i zemičkom.

Salatni preliv sa psilijumom 179.99 din

Preliv sadrži prah mlevene ljuskice indijske bokvice (psilijuma) i bambusa. Nema konzervanse ni emulgatore.

Kokosova mast 179,99

Kokosova mast je u obliku kocki u čvrstom stanju, u jednoj kutiji ih ima 24. Sastav je 100% kokosova mast, nema laktoze. Proizvod ima neutralan miris i ukus te je idealan za pripremu slanih i slatkih kombinacija.

Scroll to Top