fbpx

Nov način obračuna Vero klub bodova vikendom

Svi članovi Super Vero programa lojalnosti će od sada vikendom moći još brže da dođu do vaučera u vrednosti od 200 i 500 dinara.

Kupujući, članovi Vero kluba sakupljaju bodove s kojima mogu doći do vrednih vaučera, ali i uživati u drugim povoljnostima kreiranim specijalno za njih. Od 4. februara, menja se način obračuna bodova u korist kupaca, pa se za kupovinu vikendom u vrednosti od 4000 dinara stiče pravo na vaučer od 200 dinara, a za kupovinu u vrednosti od 8000 sleduje vaučer vredan 500 dinara za kupovinu u Super Veru.

Od sada se vikendom uslov za podizanje vaučera ostvaruje još brže. Naime, do sada je subotom i nedeljom bilo potrebno da potrošite veće iznose kako bi uz vikend bonus bodove ostvarili pravo na vaučere od 200 i 500 dinara (6000 odnosno 9000 din.).  Vaučeri se mogu preuzeti tokom plaćanja računa i koristiti već od sledeće kupovine. Kao i ranije, kada se kupe proizvodi koji sa sobom nose dodatne bodove, moguće je doći do ovih vaučera i za značajno manji iznos kupovine.

Dobro je znati da se u Super Veru dodeljuju bodovi i stiče pravo na vaučer i kada se kupuju proizvodi koji su na akciji  – još jedan razlog da se što pre besplatno učlanite u Vero klub!

Vero klub, program lojalnosti koji postoji već tri godine, napravljen je sa idejom da nagradi verne potrošače. Svi članovi kluba mogu otvoriti nalog na Super Vero aplikaciji i tako imati svoju virtuelnu karticu uvek uz sebe, pratiti stanje bodova i biti informisani o novim akcijama.

U Super Veru lojalnost se isplati.  Više informacija možete pronaći ovde.

Scroll to Top