fbpx

neVEROvatne cene

Nastavljamo sa neVEROvatnim cenama u periodu od 27.03. do 30.03.  u našem objektu u Novom Sadu, koji se nalazi na uglu Partizanske i Industrijske ulice. Pored velikog izbora domaćih proizvoda ne propustite priliku da probate više od 600 proizvoda Grčkog porekla. Pravo iz Grčke dolazi sočna jagoda po ceni od 199.99 za pakovanje od 500g.

Verovatno ste nekad probali fetu, ali originalnu fetu sa Lezbosa, ostrva u kopnenom delu Peloponeza, verujemo da niste. Zato Vam je mi nudimo po još sniženoj ceni od 279.99 din za pakovanje od 180g.

Svež filet lososa koji stiže iz daleke Norveške nudimo Vam po sniženoj ceni od 1999.99din/kg.

U našoj radnji imamo i našu pekaru, u kojoj svaki dan, koristeći tradicionalnu recepturu za pripremu testa mesimo hleb i peciva.

 

U ponudi su i:

 

Kako je vreme posta, a znamo da dosta nas voli da jede tunjevinu zato Vam dajemo 42% popusta na La Perla tunjevinu u komadima..

Sezona roštiljanja nam je pred vratima! Nezavisno od toga da li na roštilju spremate meso, ribu ili povrće, koristite „Kikkoman“ soja sos, Teriyaki sos ili bilo koji drugi iz „Kikkoman“ palete proizvoda, da poboljšate i istaknete ukus vaših jela. U ponudi, i to do 50% popusta je bbq sos sa medom, terijaki sa pečenim belim lukom i mnogi drugi.

 

Kod nas, samo ako ste član Vero kluba imate priliku da kupite „Green vision“ kolekciju plehova za pečenje čuvene Nemačke kompanije Zenker sa 50% popusta. Više o programu na link-u.

A ako niste, predlažemo Vam da postanete odlaskom u radnju i učlanjenjem na info pultu ili online.

Ne zaboravite ponuda traje od 27.03. do 30.03, zato požurite! 🙂

Scroll to Top