fbpx

neVEROvatna ponuda sniženih proizvoda

Krajem prošle godine otvorili smo još jednu prodavnicu u Novom Sadu, na uglu Partizanske i Industrijske ulice.  Ako niste, pozivamo Vas da posetite najveći hipermarket u Srbiji i pronađete sve što Vam treba za kuću i porodicu.

Pored redovnih nedeljnih i dvonedeljnih, u našoj prodavnici u Novom Sadu pripremili smo i neVEROvatne ponude i popuste do 56% na preko 350 proizvoda!

U periodu od 13.03. do 16.03. iz snižene ponude izdvajamo svežu oradu iz Grčke. Od svežeg voća i povrća, ne možemo a da ne pomenemo čarobnu Merlin pomorandžu sa Krita. Karakteristična je zbog svoje tanje kore, sočnosti, mekoće i slatkoće. Bogata je vitaminom C i B12.

Pored sniženih Grčkih proizvoda u periodu od 13.03. do 19.03. nudimo Vam i  velike popuste domaćih brendova, od jogurta koji potiče sa obronaka planina Tare, Povlena i Zlatibora do 100 % prirodnog meda bez ikakvih dodataka, Krnjevac.

Najbolje da pogledate ponudu i uverite se i sami.

 

Spremili smo i specijalnu ponudu za uređenje bašte, balkona ili terase, od baštenskog nameštaja do trimera i kosilica po akcijskim cenama do 7 aprila.

Ako ste član Vero kluba imate priliku da iskoristite veće popuste i steknete dodatne bodove, a ako niste pogledajte na link-u kakve sve pogodnosti Vam donosi Vero klub kartica.

Scroll to Top