fbpx

NAGRADE OSVAJAJ, ZDRAVLJE ČUVAJ

Super Vero vas poziva da učestvujete u nagradnoj igri koja motiviše na brigu o zdravlju i osvojite neku od vrednih nagrada ili SVE: Beko blender, Gorenje belder, Beko citruseta, sklopivi električni bicikl, Zepter prečišćivač vode Therapy Air iOn i Zepter prečišćivač vode Edel Wasser.

Učešćem u nagradnoj igri “Nagrade osvajaj, zdravlje čuvaj” svaki dan možete osvojiti jednu od tri dnevne nagrade: Beko citrusar, Gorenje ili Beko blender. Jednom sedmično biće izvučene i po tri nedeljne nagrade. U pitanju su sklopivi električni bicikl, Zepter Edel Wasser prečišćavač vode i Zepter Therapy Air iOn prečišćavač vazduha.

A tri glavna dobitnika na kraju osvajaju SVE,  po jednu od svake dnevne i po jednu od svake nedeljne nagrade.

Pravo da učestvujete u nagradnoj igri stičete kupovinom promotivnih proizvoda u vrednosti od minimum 500din u periodu od 10.09 do 07.10.2020. Kompletan spisak promotivnih proizvoda pronađite na našoj brošuri, sajtu ili se o njima raspitajte na info pultu u bilo kom Super Vero marketu.

Ukoliko ste kupili neki od promotivnih proizvoda u vrednosti od minimum 500 dinara, pronađite broj na vašem fiskalnom računu i putem SMS-a pošaljite na broj 8888. To je broj koji se nalazi iznad spiska kupljenih proizvoda na računu ( primer : 301-584986)

Izvlačenje nagrada biće svakoga dana u 9:30 za prethodni dan za sve koji su poslali SMS predhodnog dana do 23:59, dok će nedeljne nagrade biti izvučene: 17. septembra, 24. septembra, 1. oktobra i 8. oktobra 2020. godine.

Da biste preuzeli svoju nagradu potrebno je da priložite fiskalni račun sa kojim ste učestvovali, zbog čega vas molimo  da čuvate račun.

Nagrade se preuzimaju najkasnije 40 dana po završetku nagradne igre, odnosno od 9. oktobra do 19. novembra 2020.

Detaljna pravila na linku.

Konačni spisak izvučenih dobitnika, odnosno spisak izvučenih brojeva računa sa nagradama biće objavljen 11.oktobra 2020. na sajtu www.supervero.rs  kao i na info pultu u Super Vero marketima.

Scroll to Top