fbpx

Letnji ukusi Grčke – Kri-Kri sladoledi

Stiže nam leto a sa njim lagana odeća, sandale, sunčanje i putovanja ali i žudnja za sladoledima – kremastim zadovoljstvima u kojima se spajaju osveženje i slast. Glavni moto leta je uživanje koje je uvek duplo veće uz sladoled. Možete ga naći na svakom koraku ali oni ekskluzivni su retki. Za njih smo se pobrinuli mi jer u ponudi imamo sladolede grčke firme Kri-Kri.

Kri-Kri kompanija ima tradiciju dugu 67 godina a proizvodnja se obavlja po najvišim standardima kvaliteta u modernoj fabrici u Seru. Svi Kri-Kri sladoledi sadrže 100% prirodno grčko mleko koje se proizvodi u dolini reke Struma. Samim tim, svaki od njih u sebi krije delić grčke prirode.

Super Vero je za vas odabrao sladolede u kornetu (manje i veće) i porodična pakovanja. Tu su, na primer, veliki straćatela kornet sa bademasto-čokoladnim prelivom grčkog brenda ION kao i porodično parfe pakovanje sa vanila-kakao kombinacijom i delićima koštunjavog voća. Pored navedenih tu su i druge kombinacije zanimljivih ukusa.

Čak su i najzahtevniji potrošači pohvalili Kri-Kri sladolede izjavivši da se u njima oseti pravi ukus mleka a ne smrznute vode sa mlekom u prahu. Svi proizvodi su visoko na lestvici kod ljubitelja ledenih poslastica. A vrhunski način proizvodnje se ne menja godinama.

Navodi se i da sladoledi podsećaju na dobra, stara vremena. Mi smo sigurni da nećete znati koji sladoled da odaberete, pa vam predlažemo da probate sve. U Grčkoj su Kri-Kri sladoledi poznati po žutim frižiderima, a mi smo grčko leto doneli u Beograd, frižider sa Kri Kri sladoledima pronađite u Super Vero marketima.

Sladoledima će biti zadovoljni cela porodica i sve generacije. Ne može se pogrešiti ako je slastan i savršen krem i spolja i iznutra!

Iskoristite priliku i započnite uživanje bez griže savesti –  vaša letnja sloboda je na pragu!

Scroll to Top