fbpx

Letnje raspoloženje i veliko sniženje

Leto uskoro i zvanično stiže. Radujemo se dolasku sunčanih dana zajedno sa vama te smo za letnje raspoloženje spremili specijalnu akciju – mnogobrojne popuste.

Akcija važi od 15.06. do 11.07.2021. ili dok traju zalihe. Izbor sniženih proizvoda je veliki i prilagođen laganim, letnjim aktivnostima koje ćete birati u vrelim danima.

Tokom Evropskog prvenstva u fudbalu uživajte sa prijateljima u utakmicama i u navijanju. Stoga smo snizili cene hrane i pića za takve prilike – niže cene će imati piva raznih proizvođača, krekeri, kikiriki, čipsevi, kobasice za pečenje, ćevapi od svinjskog i junećeg mesa, tortilje, pljeskavice, gazirani sokovi, rošltlji za jednokratnu upotrebu, čak i kombinovani roštilj (25%).

Topli dani su idealni za piknike. Najslađe se jede u društvu,  još ako je obrok u prirodi, uživanje je zagarantovano. Pomoći ćemo vam popustima na tost šunke, narezak od pilećih dimljenih prsa, ementaler i čedar sireve koji su odlični za kombinovanje u sendvičima. Niže cene će imati i više vrsta voćnih sokova, termos boce (snižene do 50%), bezalkoholna pića, raženi tost i tri vrste ručnih frižidera koji su sniženi i do 25%!

Mislili smo i o vašim trenucima za rekreaciju te smo snizili cene raznih vrsta flaširanih voda, energetskih napitaka, musli barova i deo Jumbo asortimana koji će biti dostupan u Super Vero objektima kao što su kacige za bicikl, praktičan ranac i sportske čuture.

Za romantične večere na terasi moći ćete povoljnije da nabavite razne vrste vina i šampanjaca, dimljeni losos, buđole i odgovarajuće tvrde sireve. Nismo zaboravili ni na čaše za vino koje smo snizili do 39%.

Glavna poslastica bez koje leto ne može proći je sladoled. Snizili smo cene domaćih i stranih proizvođača ove ledene poslastice kao i cene činija za dezert i posuda za mus u kojima ćete servirati svoje hladno-slatke kreacije.

Dodatno iznenađenje za vas je ponuda 7 vrsta sladoleda poznatog grčkog proizvođača Evga, koji je sinonim za letnju radost. Ukusi su raznoliki i svako će naći ono što mu se dopada – od čokolade, vanile, banane i jagode do ukusa biskvita, oblatne i lešnika.

Sa posebnim zadovoljstvom predstavljamo Kaimaki sladoled koji ćete moći da nađete samo u Super Veru. Pravi se od grčke mastike i salepa koji mu daju jedinstveni ukus.

 

Scroll to Top