fbpx

Nova gradska linija do naše radnje u Novom Sadu

Krajem prošle godine otvorili smo vrata potrošačima  na prodajnom prostoru od 10 000 kvadratnih metara koji treba posetiti i pogledati sve ponude koje se nude. Od raznovrsnih domaćih proizvoda iz Srbije, preko ekskluzivnih sireva iz različitih delova Italije do svežeg voća i povrća suncem okupanog iz Grčke.

 

Veoma je jedostavno doći automobilom i svim linijama gradskog prevoza koje saobraćaju u ovom delu grada.

Direktno do ugla Partizanske i Industrijske ulice, gde se nalaze Super Vero i Jumbo može se doći linijom 10 koja saobraćaja iz Centra do Industrijske zone Jug. Takođe neki od gradskih GSP prevoza koji vode do njih su autobusi linija 1 (Klisa – Centa – Liman 1), 5 (Temerinski put – Centar – Avijatičarkso naselje), 15 (Centar – Industrijska zona Sever), 18 (Novo Naselje – Detelinara – Centar – Liman)

Nova linija 25 saobraćaja na relaciji Železnička stanica – Zona Sever IV, a u oba pravca svakodnevno je organizovano više polazaka, a termine svih polazaka možete pročitati na link-u.

Promenjen je i deo trase linije 17 (BIG – Centar – Železnička stanica – BIG), koja se Putem Novosadskog partizanskog odreda, Industrijskom i Partizanskom ulicom produžava do naše prodavnice.

 

Čak i oni koji uživaju u udobnosti svog vozila veoma lako mogu doći i na velikom parkingu ostaviti svoje vozilo dok se upoznaju sa ukusima Grčke, koje čini ponuda od preko 600 različitih proizvoda.

Pozivamo Vas, ako već niste, da se učlanite u Vero klub program lojalnosti i brže doći do vaučera od 200 ili 500 din jer Vernost se isplati!

 

Vidimo se na uglu Partizanske i Industrijske ulice, svaki dan od 8-22h 😊

Scroll to Top