fbpx

Hranite se zdravije i uštedite do 40%

Super Vero, u susret Svetskom danu zdravlja, pripremio je specijalnu ponudu za sve one koji biraju da se hrane zdravije. Ovaj put nije reč samo o velikim popustima već i o dodatnoj motivaciji potrošača da redovno obavljaju zdravstvene preglede, jer je važno na vreme primetiti ukoliko zdravstvena slika krene da se menja.

U periodu od 8-21. oktobra, kupovinom određenih proizvoda predstavljenih u lifletu „Dani zdravlja“ u Super Vero marketima se može uštedeti i do 40%. Ukoliko je vrednost kupovine ovih proizvoda iznad 500 din, stiče se pravo na popuste do 40% za odabrane usluge u poliklinici AS Medicus, koja je partner projekta.

U istom periodu zdravstveni radnici iz poliklinike AS Medicus će u Super Vero marketima, meriti nivo šećera u krvi i krvi pritisak u u terminu 13-16h  i to prema sledećem rasporedu:

08-12.10  Super Vero, Mis Irbijeve bb, Konjarnik

13-18.10 Super Vero, Bulevar Milutina Milankovića 86a, Novi Beograd

18-22.10 – Super Vero, Nikodima Milaša, TC Zira

Kako do popusta za pregled ili terapiju ?

Svi koji kupe proizvode iz lifleta  u vrednosti od minimum 500 din, stiču pravo na vaučer za popust. Vaučer se može iskorisiti za jedan pregled ili terapiju u poliklinici AS Medicus i možete ostvariti 10% , 20 % ili 40%  popusta, u zavisnoti od toga šta izaberete.Termini se mogu zakazivati do 31.12.2020 i iskoristiti u periodu koji se dogvori sa poliklinikom.

Na info pultu u marketima uz fisklani račun mogu da preuzmu vaučer za popust u poliklinici AS Medicus.

Upoznjate bolje našeg partnera – AS Medicus

As Medicus Biorezonanca je prva poliklinika za integrativnu medicinu, koja spaja iskustva zapadne i istočne medicine sa najnovijim saznanjima iz biofizike i elektronike. Prva je na Balkanu uvela Kvantnu medicinu. Ono što je izdvaja od ostalih poliklinika je spoj klasičnih dijagnostičkih metoda i novog pravca u medicini 21. veka – Kvantno-informacione medicine.

Kada su je doktori Nina i Aleksandar Sinicki osnovali pre 25 god. (davne 1995. god.), nisu ni sanjali da će od jedne male ordinacije prerasti u polikliniku gde je do sada dijagnostikovano i lečeno preko 30.000 pacijenata iz celog sveta.

Iz oblasti Kvantne medicine, u dijagnostici najmoćniji aparati su Biorezonantni i Termovizijski skener kojima se za 1 sat neinvazivno pregleda ceo organizam, bez štetnog zračenja, kontrasta ili ulaska u zatvoreni prostor.

Pregledaju se glava, vrat, grudni koš, pluća, gastrointestinalni trakt (jednjak, želudac, tanko i debelo crevo) tj. svi unutrašnji organi bez invazivnih dijagnostičkih metoda (npr.gutanja sondi), koštano-zglobni sistem kao i kompletna cirkulacija i inervacija. Metoda je primenljiva za sve uzraste, decu i trudnice. Određuje i psihoemocionalno stanje pacijenta. Registruje prisustvo bakterija, virusa i parazita. Testira alergene i lekove koje pacijent donosi sa sobom a poseban segment predstavlja test intolerancije na hranu.

Termovizijski skener jako precizno dijagnostikuje oboljenja dojki, srca i krvnih sudova, štitaste žlezde, stomačna, bubrežna, reumatološka, neurološka i mnoga druga oboljenja. Odobren je kao metod rane dijagnostike od FDA – Američke komisije za hranu i lekove, Evropske Unije i Ruske Akademije Nauka.

Ovim pregledom na Biorezonantnom i Termovizijskim skeneru stiče se uvid u kompletno zdravstveno stanje pacijenta, utvrđuje predispozicija za nastanak oboljenja ili dijagnostikuje već nastalo oboljenje i predlaže najbolja moguća terapija (kvantna terapija, homeopatija, biljna terapija, lekovi).

Iz oblasti Kvantne medicine, još jedno jako korisno dijagnostičko sredstvo jeste skeniranje žive kapi krvi ili Darkfield mikroskopija.

U terapiji, iz oblasti Kvantne medicine najbolje rezulate dale su Mikrorezonantna (MRT) i Rikta laserska terapija.

Mikrorezonantna terapija poremećeno elektromagnetno polje, nastalo usled bolesti, vraća na normalu i pravi tzv. kvantni skok. MRT omogućava bezbolno, jednostavno, prijatno i ekološki čisto lečenje bolesti u svim oblastima medicine. Leči uzrok a ne posledice, skraćuje vreme lečenja, podiže odbrambenu sposobnost organizma i aktivira sopstvenu farmakolaboratoriju u procesu izlečenja.

I iz oblasti klasične medicine poliklinika As Medicus Biorezonanca okuplja vrhunski tim stručnjaka iz mnogih oblasti medicine – ORL, neuropsihijatrija, , interna , kardiologija, fizikalna medicina, ginekologija, estetska i hiperbarična medicina.

U poliklinici As Medicus Biorezonanca, integracijom klasične i kvantne medicine, pacijenta sagledavamo holistički tj. u celini što nam omogućuje da ga na najbolji i najbrži način dijagnostikujemo i lečimo i ukažemo na neophodne promene u stilu života kako bismo istrajali na putu do zdravlja !!!

Scroll to Top