fbpx

Heys premijum kanadski koferi – Popust od 50%

Sezona putovanja je u punom jeku. U želji da put prođe što prijatnije Super Vero predstavlja Heys kanadske kofere. U periodu od 01.07 – 01.09. 2021, sakupljajte nalepnice i kupite Heys kofere snižene 50%. Ovi koferi visokog kvaliteta i modernog dizajna su praktični i predstavljaju pravi odnos cene i dugotrajnosti, a uz aktuelni kupon program Super Vero je omogućio još bolji odnos cena – kvalitet.

Heys koferi se brzo otvaraju. Otporni su na vodu i razne hemikalije. Dupli točkići su im veoma pokretljivi (mogu se rotirati za 360 stepeni). Bez problema savlađuju različite vrste terena.

U svakoj seriji postoje tri veličine kofera: veliki, srednji i mali.  Dimenzije najmanjih kofera su 53x36x23cm i 56×39.4×21.6cm, što je izuzetno pogodno za kabinski prtljag. Još jedna prednost Heys kofera je mogućnost proširenja prostora do 20%. Sa proširenjem ćete dobiti čak petinu dodatnog prostora, što je često neprocenjivo. Potpuno su obloženi unutra, a imaju i pregrade i više džepova, koji vam omogućavaju da pronađete ono što vam je potrebno, a da ne preturate po ostatku stvari. Kompresijske trake obezbeđuju spakovanim stvarima dodatnu stabilnost.

Dve serije kofera su napravljene od recikliranih plastičnih flaša, dok su ostale od polikarbonata, koji važi za najprilagodljiviji materijal sa velikim stepenom savijanja.

Heys koferi su otporni na udarce i ogrebotine (mogu se vratiti u prvobitni oblik nakon udarca ako se pritisnu sa kontra strane), imaju zaštitne metalne štitnike na uglovima, a zbog materijala od kog su napravljeni su i veoma lagani. Poznato je da je težina kofera ograničavajući faktor ako putujete avionom.

Visina ručke za vožnju kofera na točkićima se može podesiti, a gornje i bočne ručke za nošenje su sa gel jastučićima.

Svi koferi su opremljeni najnovijim TSA LOCK sistemom zaštite koji obezbeđuje odličnu bezbednost vaših stvari kao i olakšan sistem otvaranja na carini uz pomoć specijalnog TSA ključa, dostupnim samo carinskim organima svake zemlje.

Ove kofere modernog i elegantnog dizajna možete nabaviti u tri boje – rose gold, metalik sivoj i crnoj.

 

 

Kako do popusta?

Brošuru za sakupljanje nalepnica potražite u našim objektima ili je preuzmite na našem web sajtu. U njoj je istaknut spisak promotivnih proizvoda čijom kupovinom dobijate 1 nalepnicu. Nalepnicu možete osvojiti i za svaku kupovinu u vrednosti od 500 dinara. Sakupljanjem određenog broja nalepnica moći ćete da kupite Heys kofere po 50% nižoj ceni. Broj nalepnica koji je potreban za kupovinu sa popustom istaknut je u brošuri pored svakog proizvoda. Članovima Vero kluba je potrebno po 2 nalepnice manje.

Nalepnice možete sakupljati u periodu od 01.07 – 01.09.2021, a popust možete iskoristiti do 15.09.2021. Ukoliko nemate dovoljno sakupljenih nalepnica za ostvarivanje popusta, željeni proizvod možete kupiti po redovnoj ceni.

 

 

Scroll to Top