fbpx

GRČKI MESEC U SUPER VERU

Tokom celog juna, u svim Super Vero objektima, možete se upoznati sa neodoljivim grčkim ukusima, kulturom i prirodnim lepotama koje osvajaju. Počinje, sada već tradicionalni Grčki mesec, koji vam donosi priliku da uživate u specijalitetima ove mediteranske zemlje i saznate više o njenoj bogatoj istoriji.

Tema ovogodišnje manifestije su Olimpijske igre koje su i nastale u Grčkoj. Već godinama, kompanija Veropoulos je ponosni sponzor Paraolimpijskog komiteta Srbije i navijaće za naše reprezentativce koji će nas predstavljati na Paraolimpijskim igrama koje će se održavati od 24. avgusta do 5. septembra.

Prvi dan Grčkog meseca obeležava se performansom „živih statua“, koje prikazuju tradiciju po kojoj je grčka nadaleko čuvena – olimpijsko sportsko nadmetanje. Ukoliko želite da se fotografišete pored sportiste, bacača diska, i boginje koja ga nagrađuje vencem od grančica masline, posetite Super Vero u periodu 14-19h, u utorak, 1. juna. A, tokom celog meseca, kompletna scenografija u marketima će biti sa omiljenim prizorima sa grčkih obala. I pre nego što odete na letovanje, možete imati fotografiju sa pozadinom na kojoj je Mikos, Lefkada ili neki drugi ambijent.

Deo najvećeg izbora od 400 proizvoda iz Grčke koje možete naći samo u Super Veru možete prelistati u lifletu. Pored proizvoda sa popustima u njemu istražite i zanimljivosti i anegdote vezane za Olimpijadu antičke Grčke. Spremili smo i zbirku originalnih recepata grčkih specijaliteta. U njima se nalaze i preporuke za odabir proizvoda, koji su neophodni za postizanje autentičnog ukusa. Olakšanje je da se svi mogu kupiti u Super Veru. Na ulasku u markete će biti izloženi grčki proizvodi, a vikendom vas čekaju promoterke koje će predstavljati proizvode i pomoći u izboru.

Za kupovinu proizvoda iz lifleta u vrednosti od minimum 800 dinara, na poklon dobijate šolju.

Na gotovim jelima će tokom Grčkog meseca u ponudi biti više grčkih specijaliteta: tzatziki, grčka salata, pasticio, tradicionalna grčka musaka i keftedes (grčke ćufte).

Scroll to Top