fbpx

GRČKI MESEC – ISKORISTITE POPUSTE NA GRČKE PROIZVODE I OSVOJITE 200.000 DIN

Tokom celog juna meseca samo u Super Veru sedimo za istim stolom i degustiramo najukusnije proizvode iz Grčke, uz značajne popuste, najveći izbor grčkih proizvoda i brojne nagrade.

I ove godine, u periodu od 01.06. do 30.06., obeležavamo Grčki mesec i svojim potrošačima nudimo priliku da se upoznaju sa zanosnim grčkim ukusima, autentičnim namirnicama, bogatom kulturom, kao i svim prirodnim lepotama koje nam ova zemlja nudi.

Tokom Grčkog meseca u svim marketima u Beogradu i Novom Sadu obezbedili smo popuste i najveći izbor grčkih proizvoda u Srbiji – više od 600, kao i puno zanimljivih događaja.

Sve je propraćeno nagradnim konkursom sa glavnom nagradom u vrednosti od 200.000 din.

Prvi dan grčkog meseca, 01. juni počeo je jutarnjom kafom dobrodošlice. Kao i u Grčkoj, tako i u Srbiji, kad sedimo za istim stolom i delimo dobro i zlo, razgovaramo uz dobru domaću kafu koju je Super Vero poslužio komšijama.

Svakog vikenda, odabrani kuvari oprobaće se u pravljenju grčkih specijaliteta, koje će građani imati prilike da degustiraju u Super Vero objektima.

Obezbeđena je degustacija omiljenih grčkih jela poput pitica sa belim i žutim sirom, grčke pice na testu za suvlaki, grčkog rižotoa, tradicionalnog specijaliteta- spetzofai, prepoznatljivih uštipaka sa sirom i medom, tzatzikija …, dok će na gotovim jelima će tokom celog juna moći da kupe neka od tradicionalnih grčkih jela, od čega izdvajamo: sveže sardele, a pored njih i ćufte, tradicionalnu grčku musaku, sarmice, pasticcio, giros, grčku salatu …

U nagradnom konkursu koji posebno organizujemo za ovu priliku, možete osvojiti vrednosne vaučere za kupovinu u Super Veru u iznosu od 200 000 dinara za prvu nagradu, 100 000 dinara za drugu i 50 000 dinara za treću. A pripremili smo čak 10 utešnih nagrada u vrednosti od po 10 000 dinara!

Sve što je potrebno da uradite, kako biste učestvovali u našem nagradnom konkursu, jeste da na Super Vero instagram stranici podelite sliku jednog vašeg obroka koji ste pripremili sa nekim od naših proizvoda sa tagom i #sedimozaistimstolom #GrčkiMesec #SuperVero i to je sve! Oni koji nemaju instagram nalog, fotografije mogu slati i mejlom na adresu sedimozaistimstolom@supervero.rs .

 Čekamo vas u Beogradu i u srpskoj Atini da zajedno u junu proslavimo mesec Grčke u Super Veru!

 

 

 

Scroll to Top