fbpx

Drugi rođendan Vero kluba – Super Vero nagrađuje lojalnost

Super Vero je i ove godine nastavio sa nesvakidašnjom tradicijom i još jedan rođendan Vero kluba proslavio uz slatko iznenađenje za posetioce. Verni potrošači imali su priliku da se zaslade poslasticma kojima je kompanija obradovala one koji su u subotu svratili do Super Vera na Novom Beogradu.

Ali tu rođendanskim iznenađenjima nije kraj. Pred nama su dve nedelje slavlja povodom drugog rođendana Vero kluba. Pozivamo Vas da nas do 10.02. posetite u nekom od naših marketa i iskortistite ekskluzivne ponude kako biste još lakše i brže došli do vaučera za kupovinu u Super Vero prodavnicama.

Povodom drugog rođendana, kreirali smo ekskluzivne ponude sa namerom da nagradimo sve naše članove kako bi još lakše došli do vaučera:

  • Dupli bodovi 01. i 02. februara
  • Preko 300 proizvoda na akciji samo za članove Vero kluba

Super Vero je mislio i na sve one  koji bi želeli da postanu članovi Vero kluba. Za sve Vas smo spremili specijalnu ponudu: U periodu rođendanske akcije Vero klub svim novim članovima poklanja 100 rođendanskih bodova.  U Vero klub se možete učlaniti na tri načina: U marketu ili online, putem sajta www.veroklub.rs ili putem Super Vero aplikacije.

Podsećamo Vas da 200 bodova vredi 200 dinara, a 400 bodova 500 dinara u vaučerima za kupovinu u našim marketima. Takođe, za kupovinu vikendom na svakih potrošenih 3000 dinara dobijate dodatnih 150 bodova, a svakog dana 1 bod na potrošenih 100 dinara.

Bilo da ste član ili želite to da postanete, savetujemo Vam da instalirate Super Vero aplikaciju i da uživate u pogodnostima iste. Pomoću aplikacije  ćete uvek moći da imate uvid u stanje bodova, specijalne ponude i Vero klub kartica će uvek biti uz vas. Virtuelna kartica je na registrovanom nalogu i možete je koristiti pri kupovini.

Kako bi se lakše planirali kupovinu, pogledajte liflet u kom se nalaze svi detalji i kompletna rođendanska ponuda sa više od 300 proizvoda na akciji, sa dodatnim bodovima i ekskluzivnim cenama.

Super Vero želi da se zahvali svim članovima Vero kluba na dosadašnjoj lojalnosti i poverenju i da poželi dobrodošlicu svim novim članovima. U želji da ova godina bude godina dobrih vesti, nastavljamo da kreiramo brojne pogodnosti za sve naše kupce.

 

Scroll to Top