fbpx

Domaće i sveže meso – kvalitet kome ćete se vraćati

Kada želite da osetite vrhunski ukus mesa, najbolje je da izaberete ono koje potiče od životinja iz naših krajeva koje su uzgajane u domaćim gazdinstvima. Znamo da je meso životinja koje su imale ispašu na planinskim pašnjacima kvalitetnije, zbog toga je Super Vero ostvario saradnju sa  domaćinstvima širom Srbije.

Lako ćete prepoznati da nudimo odličan kvalitet – po boji i izgledu se vidi da je meso sveže i zdravo, da nije zamrzavano i da je ceo proces od uzgoja do prevoza kontrolisan. Prateća dokumentacija koju posedujemo za svo meso garantuje za poreklo namirnica. Imate priliku da unesete visokovalitetne proteine koji su važni za normalno funkiconisanje organizma.

Obezbedili smo za Vas svežu jagnjetinu, svinjetinu, junetinu i piletinu na meru. Vodimo računa da su životinje hranjene prirodno ( na primer, ovce na ispašama po obroncima planina Srbije – stočarska domaćinstva na Pešteru i Staroj planini od kojih smo nabavljali jagnjetinu za Uskrs). Sarađujemo i sa domaćinstvima na  Zlatiboru i  Zlataru, a biramo farme gde se u netaknutoj prirodi poštuje tradicija uzgoja.

Samo domaće meso može da bude 100% sveže i kao takvo idealno za pripremu obroka – piletina je dobra za lagana letnja jela i roštilj, jagnjetina za kapamu, junetina za šnicle koje neće biti žilave.

Za one koji se radije opredeljuju za ribu, izbor je veliki. Imamo saradnju sa uzgajivačima sa Stare planine. Iz Zavojskog jezera pravo u naše ribarnice stiže svež šaran, a pastrmka i losos pastrmka su takođe iz čistih reka sa Stare planine. Svežu rečnu i morsku ribu, kao i morske plodove možete pronaći svakog dana u našim ribarnicama u Bulevaru Milutina Milankovića 86a i u Nikodima Milaša 2, u TC Zira.

Naš prioritet je bio i ostao izuzetan kvalitet i povoljne cene. Očekujemo vas.

Scroll to Top