fbpx

Dani zdravlja – specijalna ponuda

Zdravlje je najvažnije čovekovo bogatstvo. U njega je potrebno stalno ulagati. Mi ćemo vam pomoći da u svoju vitalnost uložite tako što ćete uštedeti!

U danima zdravlja koji će trajati od 25.3. do 07.04. pripremili smo specijalnu ponudu – moći ćete da uštedite do 50%!

 

Izdvojili smo čitavu lepezu proizvoda počevši od mleka i sireva biljnog i životinjskog porekla, preko raznih vrsta jogurta – organskih i onih koji mogu poboljšati vaš imunitet, prirodnih sokova i sirupa, čipseva bez glutena i posnih namaza do nerafinisanih ulja, bezglutenskih testenina i slatkiša koje mogu konzumirati i oni koji izbegavaju previše slatke ukuse.

 

Ukoliko, na primer, pijete više biljnih mleka, možete smanjiti količinu zasićenih masti a u isto vreme u organizam uneti omega 3 masne kiseline, biljna vlakna i mnogo vitamina.

Po sadržaju vlakana se izdvajaju i razne vrste muslija koji mogu doprineti zdravlju vašeg digestivnog sistema.

 

Hladno ceđena ulja su prilikom presovanja zadržala esencijalne masne kiseline te je poželjno da ih uvrstite u obroke.

Izbor je na vama a mi smo se potrudili da bude veliki. Nismo zaboravili ni na blendere i sokovnike – male aparate koji su veliki pomoćnici kada je u pitanju zdraviji način ishrane. Ako dan osvežite sveže isceđenim ili izmiksanim voćem i povrćem možete očekivati višestruke koristi, naročito kada je u pitanju zaštita od prehlada i infekcija.

 

U izbor za zdraviji život smo uključili i bokale za vodu sa filterima, sredstva za ličnu i kućnu higijenu i rekvizite za vežbanje.

 

No, ni tu nije kraj. Pošto vodimo računa o vašem zdravlju za sve članove Vero kluba smo tokom trajanja ponude obezbedili popust do 50% na preglede iz estetske i kvantne medicine u AS Medikus poliklinici i 50% na pedijatrijske preglede (proveravanje bilirubina i skrinin sluha) u ordinaciji Pediatric team.

Takođe, na kasi uz fiskalni račun možete preuzeti vaučer koji se može iskoristiti za po jedan pregled ili terapiju iz navedenih kategorija.

Scroll to Top