fbpx

Château Blanc francuska peciva

Francuski hlebovi i peciva imaju specifičan miris i ukus koji nas omađijaju i ne puštaju – do poslednje mrvice. Ko god je išao u Francusku, sigurno je kao trajnu uspomenu poneo sećanje na veličanstvenu kuhinju stare evropske prestonice gospodstva.

Predstavljamo vam brend Château Blanc koji je osnovan sa ciljem da stvara pekarske proizvode vrhunskog kvaliteta.

Oni koriste savremene tehnologije koje su u službi zanatskih pekarskih procedura iz francuske tradicije.

Skoro 400 zaposlenih je sa velikim entuzijazmom uključeno u proces proizvodnje. Brend se uvek trudio (i u tome uspevao) da se drži proverenih tradicionalnih recepata, dajući prioritet ukusu proizvoda.

Tako je i sada, možda i bolje nego ranije, jer takav pristup savršeno odgovara očekivanjima potrošača koji žele da dobiju kombinaciju uživanja, autentičnosti i zdravog izbora.

Château Blanc je kao brend uspeo da uvede moderne procese u proizvodnju a da krajnji rezultati ne izgube prvobitni duh.

Znamo da su Francuzi, na primer, usavršili proizvodnja kroasana od lisnatog testa tako što su na osnovnu verziju testa dodali jaja, šećer, kvasac i mleko. Sada je trenutak da probate kako su svoje prethodnike, stare majstore, poštuju u Château Blanc-u. Nećete se pokajati.

Jedinstveni proces proizvodnje osigurava da se svi ukusi i arome razviju tako da hleb i peciva imaju specifičan karakter. Sastoji se iz mnogo postepenih koraka koji dovode do bogatog i autentičnog puterastog ukusa.

Izbor u našim radnjama je sledeći:

 

– nekoliko vrsta kroasana (prazan, sa kremom i sa punjenjem od kajsije)

ćabata (ravnog oblika)

palmier (pufnasto pecivo sa cimetom, takozvano „slonovo uvo“)

baget

 

Bićete oduševljeni tankim koricama i mekim teksturama ovih proizvoda. Takva kombinacija će nadahnuti sva vaša čula. Proizvođač vam garantuje da je u njima čist puter i da su ukus i nutritivne vrednosti najvišeg kvaliteta.

 

Scroll to Top