fbpx

BRŽE DO VAUČERA OD 500 DINARA TOKOM VERO KLUB DANA!

Iskoristite prve dve nedelje februara i ekskluzivne ponude namenjene samo članovima Vero kluba, programa lojalnosti Super Vera. Čeka vas i dodatni benefit, vaučer u vrednosti od 500 dinara za kupovinu nekih od 400 proizvoda iz lifleta Vero klub dani, u minimalnom iznosu od 2000 dinara. Ovo je na snazi čak i kad kupujete proizvode za koje su obezbeđeni atraktivni popusti!

U isto vreme krećemo sa primenom novog mehanizma obračuna bodova u korist kupaca, zbog čega ćete vikendom biti u prilici da još brže dođete do vaučera od 200 i/ili 500 dinara!

I zamislite sada ovo – dođete u veliku nabavku u Super Vero tokom vikenda, kupite proizvode u vrednosti od 8000 dinara, od čega je minimum 2000 bilo iz ponude povodom Vero klub dana i stekli ste pravo na vaučere vredne bar 1000 dinara! Ukoliko ste kupovali proizvode koji donose dodatne bodove, ovaj iznos može biti i mnogo veći.

Niste član Vero kluba? Evo prilike da se učlanite uz bodove dobrodošlice u vrednosti od 200 dinara i odmah krenete da kupujete u hipermarketu, koji vam omogućuje da korišćenjem vaučera značajno umanjite iznos računa u nekoj od narednih kupovina.

Stvarno je tako – kupovati u Super Veru kao član programa lojalnosti Vero klub se isplati!

I nakon što prođu Vero klub dani, koji traju u periodu od 2-15. februara, isto pravilo ostaje na snazi – bodovi koji će se zameniti za vaučer sakupljaju se i kupovinom proizvoda na akciji.

Sa 200 bodova imate mogućnost da uzmete vaučere od 200 dinara, dok vam svakih 400 bodova donosi pravo na vaučer od  500 dinara. Vaučeri su univerzalni, što znači da u svakoj Vero radnji možete da ih iskoristite i to kupovinom bilo kog proizvoda iz asortimana. Jedino kupovina Jumbo proizvoda, cigareta i novina ne donosi bodove, ali vaučere možete iskoristiti i za kupovinu ovih proizvoda.

Mehanizam sakupljanja bodova, koji je na snazi tokom cele godine, podrazumeva da se za vikend kupovine kao i do sada osvajaju bonus bodovi. Razlika je ta da je do sada bilo potrebno da vikendom pazarite 9.000 da bi imali dovoljno bodova za vaučer od 500 dinara, a od sada ovaj uslov stičete kupovinom u vrednosti od  8.000 dinara. Do sada je za 200 bodova bilo potrebna kupovina od 6.000 dinara, sada je dovoljno 4000. Zbog drugih načina skupljanja bodova, uvek je postojala mogućnost koja ostaje na snazi – da kupovinom proizvoda koji donose dodatne bodove još brže dođete do vaučera od 200 i/ili 500 dinara. Pravilo da se za svaku kupovinu na potrošenih 100 dinara dobija po 1 bod, takođe ostaje.

Iskoristite specijalnu akciju Vero klub dani u periodu 02-15. februar 2023. i nastavite da kupujete u Super Veru. Kao što ste videli, kupovina se zaista isplati.

 

Scroll to Top