fbpx

Barba Stathis u Super Veru – smrznuto grčko povrće, sveže kao u trenutku berbe!

Radosne vesti za potrošače koji traže kvalitet po dobroj ceni. Super Vero je u asortiman uvrstio smrznute proizvode kompanije Barba Stattis, koja je poznata kao “broj 1” u Grčkoj. Samo u poslednjih 5 godina, osvojili su 35 nagrada koje to potvrđuju. Neke od njih su dobili i više puta, kao na primer “proizvod godine u Grčkoj” i Superbrand u kategoriji zamrznute hrane.

Ukus povrća ovog brenda je posebna priča. Biljke, koje se uzgajaju na plodnom grčkom tlu obasjanim Suncem, imaju intenziviji ukus i bogatije su nutrijentima. Barba Stattis je poznat po tome što veštom kombinacijom tradicionalnih postupaka i savremenih zahteva za kvalitet i bezbednost uspeva da postigne efekat “SVEŽE KAO U TRENUTKU BERBE”.

U Super Veru se može naći nekoliko grupa Barba Stattis proizvoda, ukupno više od 20 njih. Pored zamrznutog pojedinačno zapakovanog povrća i njihovih kombinacija, u ponudi su i miksevi za brzu pripremu grčkih jela. Uz sve ovo, veliki izbor organskog povrća privlači najveću pažnju.

ORGANSKO POVRĆE

Pravo iz Grčke stigli su organska šargarepa, kukuruz, grašak, spanać u listovima, brokoli, ali i mešano organsko povrće (grašak, paškanat, šargarepa, zelena boranija).

IZNENAĐUJUĆ IZBOR ZAMRZNUTOG POVRĆA

Pored klasičnog odabira zamrznutog povrće poput graška, inspiraciju za ručak možete dobiti kupovinom okruglog krompira, spanaća u listovima, pljosnate boranije i belog seckanog luka.

KOMBINACIJE POVRĆA I PIRINČA

Kad je važno da pored ukusa, dobijete i na vremenu, preporučujemo zdrave kombinacije koje se mogu pripremiti za 15 minuta uz dodatak maslinovog ulja!

Upoznajte neobičnu kombinaciju ukusa poput smeđeg pirinča sa leblebijama, suvim grožđem i graškom. Ukoliko se radije držite klasike, tu je pirinač sa pečurkama, graškom i kukuruzom, ali i „mexicana“ kombinacija sa paprikom, pasuljem, boranijom i kukuruzom.

Želite nešto jednostavnije – probajte pirinač sa kukuruzom.

Za one koji vole dodatno da eksperimentišu sa ukusima i prošire svoj jelovnik i nekim drugim ukusima, tu su i kombinacije koje čine bulgur ili kinoa u kombinaciji sa povrćem, kao i tabule mešavina povrća i bulgura.

GRČKA JELA

Ako želite da u potpunosti osetite ukuse grčke, probajte neka od mediteranskih jela koja se spremaju uz sledeće kombinacije: grašak sa artičokama, spanać sa pirinčem ili Artičoke Ala polita – mešavinu povrća.

OTKRIJTE NOVE UKUSE ZA 5 MINUTA PRIPREME

Deo Barba Stattis asortimana je u Grčkoj poznat pod nazivom „zdrave činije“ i mogu se spremiti čak i u mikrotalasnoj rerni. Među njima je i tabule – libansko jelo sa visokim sadržajem proteina i magnezijuma, napravljeno od mešavine povrća i bulgura.

Bulgur i kinoa postaju sve prisutnije žitarice i u Srbiji, zbog čega smo u redovan asortiman dodali i njihove kombinacije sa povrćem.

 

 

 

 

Scroll to Top