fbpx

Ambasadorka Grčke svečano otvorila vrata Super Vero i Jumbo hipermarketa u Novom Sadu

Novi Sad, 22. decembar 2022.godine – Građani Novog Sada dobili su još jedan razlog za radovanjem u ovim prednovogodišnjim danima, zahvaljujući grčkoj kompaniji Veropoulos. Otvaranje prvog Super Vero i Jumbo hipermarketa propraćen je velikom medijskom pažnjom, a celokupan događaj svojim je prisustvom uveličala i ambasadorka Grčke.

 Simboličnim presecanjem crvene vrpce, koju su presekli ambasadorka Grčke Marija Levadi i Nikos Veropoulos – jedan od vlasnika kompanije Veropoulos, ozvaničen je početak rada najvećeg Super Vero i Jumbo hipermarketa u regiji. Ambasadorka je istakla koliko joj je drago da je već u prvih mesec dana angažovanja u Srbiji počastvovana time da prisustvuje otvaranju marketa koji je zasenio sve u kojima je do sada bila.

Nakon svečanog otvaranja, gosti su imali priliku da obiđu objekat od 10.046 kvadrata i na taj način na licu mesta se uvere u grandioznost čitavog projekta. Ovim povodom je upriličen i koktel na kojem je Nikos Veropoulos predstavio istoriju poslovanja Veropoulos grupe, koja posluje i u Severnoj Makedoniji, istakavši: ”Bili smo prvi strani investitor i kupili zemljište još 2001. godine, verujući u budućnost ovih zemalja. I dan-danas smo sigurni da je budućnost svetla, zbog čega nastavljamo sa investicijama. Naredne godine ćemo otvoriti još jedan veliki Jumbo market u Beogradu. U novi objekat u Novom Sadu uloženo je 15 miliiona evra i otvoreno više od 100 radnih mesta, s tendecijom da se broj poveća.”

Kompanija Veropoulos je višegodišnji ponosni sponzor Paraolimpijskog komiteta Srbije, a otvaranju Super Vero i Jumbo hipermarketa u Novom Sadu su prisustvovali i naši reprezentativci, paraolimpijski šampioni u stonom tenisu Borislava Perić Ranković, Nada Matić i Mitar Palikuća.

Srpska Atina, kao multikulturalni i obrazovni centar, vekovima privlači stanovništvo van Novog Sada i Srbije. Od sada će postojati još jedan jak razlog za posetu ovog prelepog grada, a to je novootvoreni hipermarket. Super Vero bira najbolje od Srbije i Grčke za trpezu, a Jumbo ima sve za porodicu i dom. Nekada se iščekivalo letovanje da bi se u povratku svratilo u Jumbo kraj Soluna, sada je još kompletnija kupovina moguća tokom cele godine bez prelaska granice – u Novom Sadu.

 

 

 

Scroll to Top