fbpx

Aktivna jesen – popust na rekvizite za vežbanje

I ove jeseni možete započeti ili nastaviti svoje fizičke aktivnosti. Zbog kiše i vetra nećete moći da vežbate napolju ali zato je idealno aktivirati se kod kuće. Joga i vežbe sa opterećenjem se lakše podnose na umerenijim temperaturama, te je situacija savršena da se vratite redovnom vežbanju ili da baš ove jeseni promenite navike.

Tu smo da vas u tome podržimo te vam nudimo popust do 28% na Xiaomi sportske rekvizite koji će trajati od 15.09 – 15.10. ili dok traju zalihe. Xiaomi je globalna kompanija koja proizvodi kvalitetne proizvode po povoljnijim cenama.

Kako biste bili spremni za vaše sportske aktivnosti preporučujemo vam:

Fitnes roler

Isprobajte fitnes valjak visokog kvaliteta sa neklizajućim ručkama od gume. Odičan je za abdomenalnu grupu mišića, noge i ruke. Lako se sklapa. Redovnom upotrebom ćete poboljšati pokretljivost mišića i smanjiti bolove. Unapredićete i držanje tela.

Ženski tegovi 2x1kg

Klasični ženski tegovi u tirkiznoj boji težine od 1kg su odlični za početak. Imaju čeličnu unutrašnjost a obloženi su neklizajućim silikonom. Biće vam od pomoći za oblikovanje ruku, struka i kukova.

Steper

Mala mašina za vežbanje koja simulira osećaj penjanja uz stepenice doprinosi poboljšanju tonusa mišića nogu i zadnjice. U našoj ponudi je steper sa displejom za brojanje koraka, sagorelih kalorija i dužine treninga. Ako vežbate svaki dan, brzo možete izvući maksimalna korist.

Vijača

Vijača će vam omogućiti aktivnost visokog intenziteta i odigrati bitnu ulogu u održavaju vaše fizičke kondicije. Može doprineti gubljenju masnih naslaga, smanjenju celulita i pozitivno uticati na vaše zdravstveno stanje i raspoloženje. Univerzalna je jer je koriste i osobe koje su u odličnoj formi i oni koji tek počinju.

Joga blok

Imamo plave joga blokove dimenzija 230mm x 153mm x 8mm od visokokvalitetnog i ekološkog materijala (pene). Ne sadrže toksične supstance i teške metale. Nemaju miris, ne deformišu se, neklizajući su i otporni na habanje. Joga ili pilates vam mogu pomoći u postizanju snage, balansa i fleksibilnosti, a mogu pozitivno delovati na upalne procese, srčane probleme i osloboditi vas stresa.

Iskoristite našu ponudu i uplovite u jesen u fit formi, jer redovan trening ima podjednako uticaja i na mentalno i fizičko zdravlje.

 

 

Scroll to Top