fbpx

Raj za ljubitelje prirodnih proizvoda- Hemel

Upoznajte se sa novitetima u Super Vero asortimanu prirodnih proizvoda. Predstavljamo kompaniju  ,,Hemel”, malu porodičnu manufakturu,  koja je prisutna na tržištu od 1991. godine. Hemel proizvodi su:

  • na bazi pčelinjih proizvoda i lekovitog bilja vrhunskog kvaliteta
  • bez dodataka konzervansa, emulgatora, aditiva, veštačkih boja i mirisa.

Smatraju se pretečom prirodne kozmetike u Jugoslaviji, ističući se po svojoj efikasnosti i pristupačnim cenama. Sa prisustvom na tržištu preko tri decenije ovaj brend je odlično poznat među starijim generacijama,  što nas je podstaklo da ga predstavimo i novim. ,,Hemel” je danas priznata multinacionalna kompanija, sa predstavništvima u 10 evropskih zemalja. Brojni međunarodni sertifikati svedoče o uspešnosti brenda, koji je pažljivo razvijan u proteklim decenijama. Svoj uspeh duguju zadovoljnim korisnicima, koji rado preporučuju ove proizvode.

,,Priroda za sve ima rešenje, samo joj treba pokloniti poverenje’’

Otkrijte blagodeti prirode po povoljnim cenama. U nastavku predstavljamo Hemel proizvode koje ćete ekskluzivno naći u Super Vero marketima: krema za pete, krema za kožnu galanteriju i krema za drvo.

Hemel krema za pete – univerzalni melem

 

Zbog dokazane efikasnosti i blagotvornog dejstva, može se nesmetano koristiti na svim delovima kože. Pouzdano sredstvo za negu i tretman grubih delova kože peta, tabana, kolena, laktova, dlanova. Podstiče stvaranje mladog potkožnog tkiva i ćelija kože, delujući preventivno  protiv orožavanja i nastajanja zadebljanja. Zahvaljujući bogatom sadržaju regenerativnih sastojaka predstavlja univerzalni melem jer sadrži formulu koja omekšava i regeneriše kožu, a pozitivni efekti se postižu nakon nekoliko dana korišćenja. Mala količina kreme se nanese vlažnim rukama na vlažnu kožu i blago utrlja. Preporučuje se svakodnevna upotreba zbog potvrđenih antigljivičnih i antibakterijskih svojstava.

Sastojci kreme za pete od 45ml: pčelinji vosak, lavanda, jojoba, kleka, kakao buter, ši buter, maslina, kantarion, vitamin E, Hemel extract.

Hemel krema za kožnu galanteriju – zamenjuje 10 kutija imalina

 

Krema za kožnu galanteriju nije namenjena samo kožnim predmetima, već pruža izuzetnu zaštitu i održavanju gumenih i gumiranih delova (frižider, auto). Bazu ove kreme čine prirodni sastojci, koji održavaju kvalitet prirodne i veštačke kože i uspešno štite od vlage, sunca i soli. Ujedno, vraćaju elastičnost i prirodan sjaj, sprečavaju skidanje boje, sušenje i pucanje kože. Ako želite očuvati dugotrajan izgled i funkcionalnost dragocenih kožnih proizvoda, Hemel krema za kožnu galanteriju će postati pravi saveznik.

Način upotrebe: Nanosi se u tankom sloju na suvu, prethodno očišćenu površinu. Posle par minuta se izglanca mekom krpom, kako bi se skinuo višak kreme koji koža nije upila i sprečilo lepljenje prašine.

Sastojci kreme za kožnu galanteriju od 40/150ml: pčelinji vosak, Boquet, Hemel extract.

Hemel krema za drvo – ključ dugovečnosti drvenih površina

 

Inovativna formula pruža sveobuhvatnu zaštitu vašeg drveta od vlage, sunca i buđi. Bez obzira da li je reč o nameštaju, parketu, stolariji, lamperiji ili bilo kojem drugom predmetu od drveta, ključna je za očuvanje dugovečnosti i estetike. Hemel krema za drvo ima dodatak plastifikatora, koji pruža dugotrajnu površinsku zaštitu, čuvajući drvo od oštećenja. Spoljne drvene površine dovoljno je namazati dva puta godišnje (pred jesen i u proleće), a lakirane treba premazati u tankom sloju kako bi se popunile mikropukotine laka.

Način upotrebe: Nanosi se u tankom sloju na suvu površinu i ostavlja da odstoji jedan dan, nakon čega se dobro istrlja mekom, pamučnom krpom time se skida višak kreme koje drvo nije upilo i sprečava lepljenje prašine po površini.

Sastojci kreme za drvo od 90ml: pčelinji vosak, dimethicone, Hemel extract.

Iskoristite maksimum prirode!

Scroll to Top