fbpx

10% POPUSTA ZA PENZIONERE

Super Vero marketi svakog meseca odobravaju popust za penzionere od 10% u danima isplate penzija koje odredi PIO fond za kategoriju „Zaposleni“ (PIO.RS)

Ovog vikenda, u Super Vero marketima će penzioneri imati popust od 10% : subota 09.01, nedelja 10.01 i ponedeljak 11.01.2021 godine.

Očekivano je da se sugrađani koju su u penziji raspituju koje su cene “zaključane”, odnosno za koje ne važi popust. Rado kupuju u Super Veru, jer znaju da popust važi za kupovinu proizvoda koji ih najviše zanimaju: sveže meso, mleko i mlečne proizvode, jaja, brašno, ulje, voće i povrće i za više od 20000 drugih proizvoda iz različitih kategorija.

Popust jedino ne može da se iskoristi za kupovinu cigareta, štampe i Jumbo proizvoda, čija je inicijalna cena izuzetno niska, kao i na proizvode koji su već na akciji. Kako proizvodi koji su na akciji najčešće imaju daleko veći popust, pa je i kupna ušteda veća.

Vredi znati da je svo sveže juneće, pileće, jagnjeće i svinjsko meso u mesari Super Vera 100% sveže i domaće, uzgajano na malim poljoprivrednim gazdinstvima.

Da bi se ostvarilo pravo na penzionerski popust, potrebno je pokazati penzioni ček, izveštaj iz banke, ličnu kartu ili druga važeća lična isprava.

Dragi penzioneri, neka Super Vero bude vaša prva jutarnja lokacija.

Scroll to Top